Filteren

Norma® | Matrassen

Sorteer op
 1. Norma® Accent Matras
  Hoogte: 27 cm
  Zones: 7 comfortzones
  Direct leverbaar
  € 659,00 € 494,25
 2. NORMA® Brezza Combispring Matras
  Hoogte: 24 cm
  Comfortlaag: Hybride35 Vento
  Zones: 3 comfortzones
  € 799,00
 3. NORMA® Aura Combispring Matras
  Hoogte: 26 cm
  Comfortlaag: Klimaat natuurlatex
  Zones: 3 comfortzones
  € 999,00
Sorteer op

Norma® Matras kopen?

'Heerlijk slapen, de meest normale zaak ter wereld!' Het motto van Norma is absoluut van toepassing op hun matrassen. Geen ingewikkelde meetmethodes, maar gewoon comfortabel slapen op een Norma matras.

Norma maakt boxsprings, matrassen en toppers sinds 1884 en is een toonaangevend Nederlands merk. Norma matrassen zijn van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel bij Norma.

Norma voor alle gewichtsklassen

De Norma matrassen zijn stevig en geschikt voor alle gewichtsklassen. Bovendien komt u onze gepatenteerde combispring-kern tegen in onze matrassen, wat zorgt voor ongeëvenaarde ondersteuning, ligcomfort en ventilatie.

Een goed matras is belangrijk, aangezien u een derde van uw leven slaapt. En als u niet goed slaapt, is het overdag moeilijk om goed te functioneren. Jij hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over de prijs en de kwaliteit.

Norma matrassen met een uniek veersysteem

Norma matrassen kopen doe je veilig en vertrouwd bij Nachtrust. Norma matrassen staan bekend om het unieke veersysteem, de Combispring.

De combispring veer in een unieke veer die genesteld zijn in comfortschuim. Dit zorgt voor een stabiel ligcomfort en een goede aanpassing aan de lichaamscontouren.

Bij Nachtrust kun je de volgende Norma matrassen kopen:

Norma® Accent Matras

Norma® Brezza Combispring Matras

Norma® Aura Combispring Matras

Heb je vragen of wil je meer informatie over de aanschaf van een Norma matras? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak voor proefliggen in onze winkel.