Filteren

MATRASSEN

Sorteer op
 1. Polypreen Megapur Excellence Koudschuim matras
  Hoogte: 21 cm
  Comfortlaag: Megapur® Koudschuim 
  Zones: 7-zone 3D profilering
  € 539,00
 2. Polypreen Viscopur Koudschuim matras
  Hoogte: 21 cm
  Comfortlaag: Megapur® Koudschuim 
  Zones: 7-zone 3D profilering
  € 539,00
Sorteer op

Welk soort matras moet ik kopen?

De aankoop van een goed matras is een investering in een goede nachtrust. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten matrassen verkrijgbaar met verschillende eigenschappen.

Bij Nachtrust vind je matrassen van voornamelijk A-merken zoals Auping, Pullman, Tempur, Serta en Vispring. Binnen ons assortiment vind je matrassen geschikt voor iedere slaaphouding.

Het aanbod bestaat uit verschillende type:

• Pocketvering Matrassen
• Koudschuim matrassen
• Traagschuim Matrassen
• Latex Matrassen
• Hybride Matrassen

Bij Nachtrust kunnen we een matras leveren passend naar jouw wensen. Bekijk ook de door de consumentenbond beste getest Pullman matrassen; De Pullman Silverline premier én de Pullman Silverline excellence. Bekijk ook onze matrassen outlet voor scherp geprijsde modellen.

Naast het complete aanbod helpen wij je natuurlijk ook graag bij de keuze van een goed matras. Wij adviseren je graag in de winkel, maar proberen je ook op onze website van voldoende informatie te voorzien. Lees onze veelgestelde vragen, wellicht staat jouw vraag hier wel bij. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen je namelijk graag verder!

Matrassen test

Uit de test van de consumentenbond zijn onlangs twee matrassen van het Nederlandse merk Pullman als beste getest. De Pullman Silverline Premier en de Pullman Silverline Excellence komen als beste naar voren. Deze best geteste modellen uit de matrassen test van de consumentenbond zijn direct uit voorraad leverbaar bij Nachtrust.

Matras kopen en laten bezorgen?

Waar moet je opletten wanneer je een matras gaat kopen? Bij het uitkiezen van een nieuwe matras is het belangrijk om vooraf te weten op welk type bedbodem je momenteel slaapt en wat de afmeting is. Daarnaast is het van belang om te weten of je kiest voor twee losse matrassen of een matras uit een stuk.

Kijk vooraf goed naar de stevigheid van het bed en het maximale draagvermogen van het bed, meestal is dit tot 120kg. Qua hygiëne is het van belang dat de hoes van het matras wasbaar is. Een ander belangrijk punt is hanteerbaarheid van het matras. Moet het matras gekeerd worden of kan het aan een kant beslapen worden?

Met een gerust hart een matras kopen doe je eenvoudig online of in onze winkel te Beuningen. Ieder matras wordt kosteloos bezorgd en een aanbetaling is niet vereist.

Beste matrassen

Bijna alle matrassen uit het assortiment van Nachtrust worden in Nederland geproduceerd volgens de strengste Europese richtlijnen. Zo kies je altijd voor de beste matrassen die garant staan voor een uitstekende kwaliteit met lange levensduur.

Kom de matrassen vergelijken in onze ruim opgezette winkel. Onze ervaren slaapadviseurs helpen je graag bij het maken van de beste keus!