Filteren

Polypreen | Boxsprings | OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd

Sorteer op
  1. Nachtrust Comfort Hoog laag Bed
    Geheel naar je wensen samen te stellen
    Standaard elektrisch verstelbaar
    Optioneel verkrijgbaar met hoog/laag lift
    € 1.687,00
Sorteer op

Polypreen boxspring kopen? Comfortabel en kwalitatief slapen

Optimaal slaapcomfort met Polypreen boxsprings

Het merk Polypreen is een Belgisch bedrijf dat al 50 jaar actief is in de sector. Het staat bekend om zijn hoogwaardige producten en jarenlange ervaring. Met hun uitgebreide knowhow streven ze naar perfectie in het bieden van slaapcomfort.

De boxsprings van Polypreen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Elke boxspring biedt zijn eigen unieke eigenschappen en personalisatiemogelijkheden. Wat je smaak ook is, bij Polypreen kun je een boxspring creëren die perfect past bij jouw interieur.

Je hebt een ruime keuze aan stoffen, hoofd- en voetborden en andere accessoires. Dit maakt de boxsprings van Polypreen een stijlvolle toevoeging aan jouw slaapkamer.

Als extra optie biedt Polypreen ook elektrisch verstelbare boxsprings aan. Hiermee kan je gemakkelijk de ideale slaap- of zitpositie bepalen.

Polypreen boxspring | Kwaliteitsgarantie met het OEKO-TEX® Standard 100 label

Polypreen hecht veel waarde aan de gezondheid en veiligheid van zijn klanten. Daarom is het OEKO-TEX® Standard 100 label een belangrijk aspect van hun productassortiment. Dit label wordt alleen toegekend aan textielproducten die uitgebreide laboratoriumtesten hebben ondergaan.

Textielproducten moeten voldoen aan meer dan 100 verschillende parameters. Hiermee garandeert Polypreen dat alle boxsprings vrij zijn van schadelijke stoffen.

Dankzij het OEKO-TEX® Standard 100 label geniet je gerust van een goede nachtrust. Met de zekerheid dat je slaapt op een kwaliteitsproduct dat je gezondheid beschermt.

Polypreen boxspring | CertiPUR: Het bewijs van veiligheid en kwaliteit

Bij Polypreen staat de veiligheid en gezondheid van hun klanten voorop. Daarom maken ze gebruik van CertiPUR-gecertificeerd polyurethaanschuim in al hun matrassen.

CertiPUR is een uitgebreid test-, analyse- en certificatieprogramma. Het controleert de milieu-, gezondheids- en veiligheidseigenschappen van het gebruikte schuim.

Dit programma identificeert verboden stoffen en stelt strenge bovengrenzen vast voor bepaalde componenten. Hierdoor ben je verzekerd van een veilige en gezonde slaapomgeving.

Polypreen boxspring | Kwaliteit getest door FIRA (Furniture Industry Research Association)

Voor veel mensen is brandveiligheid een belangrijk aspect. Gelukkig hoef je je daar bij Polypreen geen zorgen over te maken. Het bedrijf laat namelijk al zijn CME/CMHR-schuimen testen door FIRA.

Dit testcentrum houdt zich bezig met het uitvoeren van testen voor de meubelindustrie. Een van deze tests is de brandtest British Standard 5852.

Het schuim wat Polypreen gebruikt voldoet aan deze strenge standaard. Zo biedt Polypreen zijn klanten een extra stukje zekerheid.

Polypreen boxspring kopen? Dat doe je bij Nachtrust!

Met Polypreen boxsprings ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en optimaal slaapcomfort. Dankzij de ruime keuze in uitvoeringen kan je een boxspring creëren die perfect past bij jouw smaak.

Bovendien heeft Polypreen de veiligheid hoog in het vaandel staan. Het OEKO-TEX® label garandeert dat hun producten vrij zijn van schadelijke stoffen. Ook voldoen de producten aan brandveiligheidsstandaarden.

Zo kan je met een gerust hart genieten van een goede nachtrust op een gezonde en veilige boxspring.