Technogel Boxsprings

Sorteer op
 1. Technogel Letto Perfetto Elektrische Boxspring
  Drukverlagend en ergonomisch ondersteunend
  Koele en comfortabele ondersteuning
  20 jaar garantie op matrassen
  € 2.595,00
 2. Technogel Perfect Bed Elektrische Boxspring
  Drukverlagend en ergonomisch ondersteunend
  Koele en comfortabele ondersteuning
  20 jaar garantie op matrassen
  € 2.995,00
Sorteer op

Welke boxspring moet ik kopen?

Een boxspring is een bed dat bestaat uit een boxspringbodem met daarbovenop een matras en eventueel een topmatras. Meestal zijn de boxsprings en matrassen gestoffeerd in een mooie stof die u zelf kiest. Dit bed type geeft een comfortabel slaapcomfort en ventileert erg goed, een ander belangrijk voordeel is de hoge duurzaamheid. De gemiddelde levensduur van een goede boxspring is 25 jaar. Bijna alle boxsprings en bedden van Nachtrust worden in Nederland geproduceerd volgens de strengste Europese richtlijnen. Zo kiest u altijd voor de beste boxspring dat garant staat voor een uitstekende kwaliteit met lange levensduur.

Vlakke of elektrische boxspring?

Kiest u voor een vlakke of elektrische boxspring? Voor mensen die veel lezen in bed of graag tv kijken of lichamelijke klachten hebben, kan een elektrische boxspring een uitkomst zijn. Met slechts één druk op de knop verstelt u het bed in de gewenste ligstand. Wanneer u wakker bent, kunt u ontspannen tv kijken of een boek lezen maar ook kan het een zetje in de rug geven bij het opstaan. Tijdens het slapen geeft een elektrische boxspring de mogelijkheid uw bed aan te passen naar uw favoriete slaaphouding, dit draagt dan weer bij aan een goede nachtrust.

Boxspring kopen: waar moet ik op letten?

Waar moet u opletten bij de aanschaf van een boxspring? Bij het uitkiezen van een nieuwe boxspring is het belangrijk om vooraf te weten op welk type matras en bedbodem u momenteel slaapt en wat de afmeting is. Daarnaast is het van belang om te weten of u kiest voor twee losse matrassen of een matras uit een stuk. Kijk vooraf goed naar de stevigheid van het bed en het maximale draagvermogen van het bed, meestal is dit tot 120kg. Qua hygiëne is het van belang dat de hoes van de topper of het matras wasbaar is.

Voordelen van een goede boxspring?

Een van de belangrijkste voordelen van een goede boxspring is de duurzaamheid maar ook de ventilatie. Het bed ventileert namelijk uitstekend door de open structuur van de veren en de gebruikte materialen. Door de open structuur worden vocht en warmte beter gereguleerd en heeft u het minder snel warm in bed. Een ander belangrijk voordeel is dat er tegenwoordig ontzettend veel modellen verkrijgbaar zijn passend bij uw voorkeur en slaapkamerinterieur. Heeft u vragen of wilt u specifiek boxspring advies? Neem dan contact met ons of kom langs in onze beddenspeciaalzaak te Beuningen.