Filteren

Serta toppers

Sorteer op
  1. Serta topper HR Koudschuim 200x210 OUTLET -50%
    Direct leverbaar
    Maat: 200x210
    HR Koudschuim
    € 1.399,00 € 699,00
Sorteer op

Serta topper kopen?

Wil je een Serta topper kopen? Dan ben je bij Nachtrust op het juiste adres. Er zijn verschillende toppers beschikbaar bij Serta. Je kan kiezen uit een HR Koudschuim topper, een Visco Traagschuim topper, een Pulse Latex topper en een Gelfoam topper.

HR Koudschuim topper

Koudschuim wordt ook wel High Resilience-schuim (HR-schuim) genoemd. Door de open celstructuur neemt de veerkracht van het materiaal toe. Koudschuim topmatrassen zijn veerkrachtig en duurzaam. Daarnaast is de vocht- en warmteregulatie van koudschuim topmatrassen zeer goed te noemen.

Visco Traagschuim topper

Visco topmatrassen bestaan uit traagschuim. Dit materiaal reageert op lichaamswarmte en kan zich daardoor perfect aanpassen aan de contouren van je lichaam. Daardoor ervaar je in traagschuim geen drukpunten waardoor dit zeer comfortabel aanvoelt. In de topmatras zijn maar liefst drie verschillende lagen Super Soft Eco Foam verwerkt en is het materiaal over drie drukpunten verdeeld.

Pulse Latex topper

Dit topmatras kent een zeer goede aanpassing aan de vormen van het lichaam. Wanneer een latex topmatras weinig belast wordt, veroorzaakt dit ook weinig aanpassing in het materiaal. En wanneer een latex matras zwaar belast wordt, dan zorgt dit ook voor een zware aanpassing van het latex. Een ander groot voordeel van latex topdekmatrassen is dat latex een open celstructuur heeft. Met andere woorden: al je lichaamsdelen worden op een juiste manier ondersteund en je zult weinig tot geen tegendruk op je lichaam voelen.

Gelfoam topper

Een hygiënisch en aangenaam slaapklimaat is één van de voordelen van de Gelfoam topmatrassen. Een ander voordeel is de innovatieve structuur van deze topmatrassen. Het zorgt voor een optimale ventilatie en warmteregulering tijdens het gebruik. Op deze wijze past het topmatras zich aan naar lichaams- en omgevingstemperatuur. Hierdoor worden gewrichten en spieren ontlast waardoor je een betere bloeddoorstroming krijgt en uitgerust wakker wordt.