Treca Paris Boxsprings

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Treca Paris boxsprings kopen? Natuurlijk slapen op het hoogste niveau

Treca Paris is het Haute Couture merk op het gebied van slapen. Al meer dan 80 jaar maakt dit merk op ambachtelijke wijze bedden en matrassen van het hoogste niveau. Hierbij maakt men gebruik van uitsluitend de beste en meest rijke materialen om u een ruime keuze in comfort te bieden. Of het nu gaat om natuurlijke of technische materialen, Treca kies deze materialen op basis van hun thermische en hydrofiele eigenschappen. Ook wordt er gekeken naar veerkracht en duurzaamheid om u het beste slaapcomfort te bieden.

Bent u opzoek naar een boxspring met natuurlijke materialen? Overweeg dan eens een Treca Paris te kopen. Alle boxspring modellen uit de brede collectie hebben ieder een eigen uitstraling en karakter en een één gemeenschappelijke deler; ze bieden een weergaloos slaapcomfort.

Heeft u vragen over de collectie of wenst u meer informatie? Nachtrust Beuningen is door Treca Paris geselecteerd als dealer in de regio Gelderland en heeft de beste collectie uitgebreid in onze beddenspeciaalzaak te Beuningen staan. Onze verkoopmedewerkers hebben een speciale training en hebben de kennis om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.