Filteren

Serta matrassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Serta matras kopen

Thuis het ligcomfort ervaren dat je alleen vindt in tophotels wereldwijd? Overweeg dan eens om een Serta matras te kopen. De matrassen van dit merk hebben een zeer comfortabel ligcomfort mede door de meerlaagse opbouw, die ervoor zorgt dat de ondersteuning en het comfort optimaal is. In dit type matras wordt gebruik gemaakt van een uniek gepatenteerd veersysteem, de Miracoil veer. Dit is een veersysteem bestaande uit één lange draad met daarbovenop een pocketveer. Deze combinatie van veren zorgt voor een goede ondersteuning, ongeacht het gewicht. Ook ondervind je geen last van het draaien van de partner. Per matras heb je de keuze uit verschillende afdeklagen, hardheden en topmatrassen.

Matras online kopen?

De hotelmatrassen van Serta zie je wereldwijd terug in ruim 4000 toonaangevende hotelketens zoals Marriot, Hilton, Caesars Palace, Waldorf Astoria en meer. Zelf thuis het ultieme hotelgevoel ervaren en slapen op een heerlijk Amerikaans matras? Een Serta matras kopen is een investering in een goede nachtrust. Bij Nachtrust.nl koop je al een Serta matras vanaf 499 euro inclusief levering.

Serta matrassen – ervaar de collectie

Bij Nachtrust.nl vind je de gehele collectie Serta matrassen. Deze matrassen zijn opgebouwd uit meerdere lagen waarbij de onderste lagen van het matras het lichaam de juiste ondersteuning geeft en de bovenste lagen het unieke comfort. In de matrassen worden duurzame en goed ventilerende materialen gebruikt, die bijdragen aan de lange levensduur. In onze winkel vind je onder meer de bekende Serta Perfect Sleeper matrassen de Royalty Superior matrassen en ook de ISeries matrassen terug. Daarnaast hebben we alle topmatrassen in ons assortiment. Bezoek nu de grootste Serta store van NL met meer dan 15 boxsprings en matrassen van het Amerikaanse merk. Wil je weten welk matras serta het beste bij je past? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze beddenspeciaalzaak te Beuningen. Bekijk hier de collectie Serta boxsprings.