Garantie en Omruilgarantie

Garantie op de producten

Bij Nachtrust heb je recht op de gebruikelijke garantie die vanuit iedere fabrikant gegeven wordt ook wel de fabrieksgarantie waar iedere consument recht op heeft. Daarnaast geldt wettelijke garantie op alle producten. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen dat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De garantietermijnen die op andere plekken op onze website worden genoemd betreffen fabrieksgaranties of eventuele door ons extra aangeboden garanties. Deze fabrieksgaranties en eventuele door ons extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie waar je als consument recht op hebt.

Omruilgarantie op hardheid van matrassen

Omruilgarantie betekent dat er binnen het gestelde termijn, eenmalig een ruiling kan plaatsvinden op de hardheid van het matras dat je gekocht hebt. Omruilgarantie is niet van toepassing op topdekmatrassen.

Op uitsluitend de volgende merken is een omruilgarantie van toepassing:
  • Auping: 90 dagen omruilgarantie
  • Avek: 60 dagen omruilgarantie
  • Pullman: 60 dagen omruilgarantie
  • Tempur: 90 dagen omruilgarantie

Indien je gebruik wenst te maken van de omruilgarantie, verzoeken we je om per email: service@nachtrust.nl aan te geven welke omruiling je wenst. Geef hierbij ook jouw naw gegevens en/of ordernummer door. Per matras (1-persoons) wordt €75 in rekening gebracht per ligplek voor transport en handelingskosten.