Openingstijden Winkel

maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:30
zaterdag: 09:30 - 17:00
zondag: 12:00 - 17:00

Feestdagen 2019

2e Paasdag: 12:00 – 17:00

Hemelvaartsdag: 12:00 – 17:00

2e Pinksterdag: 12:00 – 17:00

2e Kerstdag: 12:00 – 17:00

 

Nachtrust

Hadrianussingel 31
6642 AH Beuningen

+31 (0)24 - 675 47 47
Info@nachtrust.nl  

Waarom Nachtrust?

Beoordeling 9.2 gebasseerd op 100+ klantreviews op Ekomi
CBW Erkend
Kosteloos bezorgd
 Kosteloos gemonteerd
Geen aanbetaling vereist

 

Nachtrust

U bent van harte welkom in onze beddenwinkel te Beuningen. Maak kennis met onze uitgebreide collectie vlakke en elektrische boxsprings  met onder meer merken zoals: Auping, Avek, Vispring, Tempur, Pullman, Merens, Serta, Kuperus, Treca de Paris en Caresse. Onze winkel, gelegen in het complex Parador naast Mandemakers keukens, is zeer ruim opgezet en biedt u een slaapbeleving verdeeld over 1500m/2. Ervaar de sfeer in de winkel en  ontdek uw persoonlijke stijl en comfort dat het beste bij u past. We bieden u de mogelijkheid om proef te liggen op onze schitterende bedden,  boxsprings en matrassen en laat u adviseren door een van onze deskundige slaapadviseurs. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om op  afspraak langs te komen. U kunt uw auto gratis voor de deur parkeren, kom langs en ervaar de unieke collectie bij onze beddenwinkel te Beuningen.

Shoppingpark de Heuve te Beuningen

Nachtrust bevindt zich op Shoppingpark de Heuve te Beuningen. Dit shoppingpark biedt u een breed scala aan meubelzaken en keukenzaken. Ook zijn er meerdere mogelijkheden om een hapje te eten of een kop koffie te drinken. Zo is er een Chinese wok & grill bij Restaurant Aan Tafel zodat uw bezoek aan Nachtrust een leuk dagje uit wordt.

Toegankelijkheid en bereikbaarheid.

Gratis parkeren voor de deur is een groot voordeel. Shoppingpark de Heuve bereikt u binnen 5 minuten vanaf de de snelweg A73 met afslag Beuningen. Op de afslag gaat richting Beuningen en slaat u op de rotonde bij de Mac donalds rechtsaf. Vervolgens rijdt u verder tot aan Hadrianussingel 31. Onze beddenwinkel is met het openbaar vervoer ook goed bereikbaar. Met de bus neemt u vanaf Nijmegen Centraal stadsbus 5. Vanaf bushalte Hadrianussingel loopt u binnen 5 minuten naar onze winkel.

Plan uw route 

Plan direct uw route naar onze winkel via Google Maps

 

 


 
 
 
 
 

Waar wij voor staan

 
Gegarandeerd slaapadvies op maat

Ligt u nog wel comfortabel op bed en krijgt uw lichaam de juiste ondersteuning? Bij Nachtrust luisteren we naar uw wensen, stellen vragen en bieden vervolgens de voor u passende slaapoplossing.

 
Met onze slaapgarantie altijd een passende oplossing

Een slaapsysteem is volstrekt persoonlijk en daardoor voor uw nachtrust van het grootste belang. Mocht het gekochte product niet aan de verwachtingen voldoen, dan zoeken we samen een passende oplossing.

 
Gecertificeerde slaapadviseurs

De adviseurs van Nachtrust zijn specifiek opgeleid om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Regelmatig volgen zij trainingen op het gebied van productinnovaties, ergonomische aspecten en slaaptrends.

 
Gratis check-up van uw bed

Voldoet uw bed nog wel? Als slaapspecialist adviseren wij u graag omdat wij als geen ander weten waar u op moet letten. Maak gerust een afspraak voor een beoordeling bij u thuis. Dit alles uiteraard gratis en vrijblijvend! 

 
Inname van uw oude bed mogelijk

Indien u niet in de gelegenheid bent uw oude bed af te voeren, bieden we u deze service. Bij levering van uw nieuwe aankoop nemen we in overleg gelijk de oude artikelen retour en zorgen voor een correcte afvoer.