Boxsprings

Sorteer op
 1. Avek Fier Flak Boxspring
  Comfort en Design: ontworpen door Hans Daalder
  Optimale ventilatie door spiraalbodem in box
  Elektrisch verstelbare bodem optioneel
  € 3.795,00
 2. Serta Brut Limited Voorraad boxspring
  Uit voorraad leverbaar
  Nog maar 1 stuk(s) uit voorraad leverbaar
  Limited Edition
  € 4.999,00
 3. Auping Tone Boxspring
  Stalen frame met ronde poten gepoedercoat in één van 5 Auping kleuren
  Comfortabel 5-zone matras afgewerkt met een bies
  Gratis bezorging en montage in jouw slaapkamer
  € 4.805,00 € 3.495,00
 4. Norma Timeless 1884 Boxspring
  Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  Hoogwaardig ligcomfort
  Leverbaar binnen 2 weken
  € 2.766,00 € 1.799,00
 5. City Chique Storage Boxspring
  Hoogwaardige boxsprings met opbergruimte
  Optioneel verkrijgbaar met laden
  Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  € 1.549,00
 6. Zenza Storage Boxspring
  Hoogwaardige boxsprings met opbergruimte
  Uit voorraad leverbaar
  Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  € 1.499,00
 7. Technogel Veneto Boxspring
  Voorzien van een ergonomisch pocketvereninterieur
  Ruime keuze uit matrassen
  Hoogwaardig ligcomfort
  € 1.499,00
 8. Boxspring Norma Timeless Jubileum
  Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  Al 135 jaar gegarandeerde Nederlandse kwaliteit
  Hoogwaardig ligcomfort
  € 3.196,00 € 2.199,00
 9. Norma Timeless Select Boxspring
  Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  Al 135 jaar gegarandeerde Nederlandse kwaliteit
  Hoogwaardig ligcomfort
  € 3.994,00 € 2.499,00
 10. Norma Timeless Magnifique Boxspring
  Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  Hoogwaardig ligcomfort
  Al 135 jaar gegarandeerde Nederlandse kwaliteit
  € 4.495,00 € 2.999,00
 11. Caresse 4550 Boxspring
  Leverbaar binnen 2 weken
  Hoogwaardig ligcomfort en ruime keuze uit toppers
  Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  € 1.295,00 € 1.095,00
Sorteer op

Welke boxspring moet ik kopen?

Een boxspring is een bed dat bestaat uit een bodem met daarbovenop een matras en eventueel een topmatras. Meestal zijn de boxsprings en matrassen gestoffeerd in een mooie stof naar keuze. Dit bed type geeft een comfortabel slaapcomfort en ventileert erg goed, een ander belangrijk voordeel is de hoge duurzaamheid. De gemiddelde levensduur van de bodem is ca. 25 jaar. Bijna alle uitvoeringen van Nachtrust worden in Nederland geproduceerd volgens de strengste Europese richtlijnen. Zo kies je altijd voor de beste boxspring dat garant staat voor een goede kwaliteit met lange levensduur.

Boxspring 140x200

Vrijwel alle merken produceren een boxspring 140x200 in de gewenste stof en uitvoering afgestemd op je voorkeuren en lichaam. Wanneer jouw slaapkamer niet heel erg ruim is maar je wel wilt genieten van het heerlijke ligcomfort van een boxspring, dan is een boxspring 140x200 de ideale oplossing! Dit formaat is de kleinste maat verkrijgbaar van een tweepersoons uitvoering en biedt voldoende ruimte om samen heerlijk knus te genieten van een goede nachtrust.

Boxspring 160x200

De standaard maatvoering voor een slaapsysteem is de boxspring 160x200. Deze maatvoering bestaat namelijk uit twee gekoppelde eenpersoons boxsprings van 80 cm en biedt voor twee personen voldoende ruimte om heerlijk te kunnen slapen. Deze maat is zeer geschikt wanneer je niet erg veel ruimte hebt in de slaapkamer. Een goede kwaliteit boxspring 160x200 is verkrijgbaar in vele uitvoeringen en prachtige stoffen voor een luxe uitstraling. Kies voor een elektrisch verstelbare boxspring voor nog meer comfort of wanneer je veel leest in bed of graag een favoriete serie kijkt.

Boxspring 180x200

Een gangbare maat voor een betaalbare boxspring is de boxspring 180x200. Deze maat is perfect voor 2 personen met een maximale lengte van 185cm. Dit formaat boxspring is een stukje breder dan de 160 maatvoering en wordt veelal gezien als een kingsize bed. Een boxspring 180x200 stel je bij Nachtrust geheel samen naar jouw wensen. Met onze online configurator kun je kiezen voor de gewenste bedbodem, stof, matrassen, hardheden, topper en pootjes naar keuze. Voor persoonlijk advies ben je altijd van harte welkom in onze winkel te Beuningen of Nijmegen.

Vlakke of elektrische boxspring?

Kies je voor een vlakke of elektrische boxspring? Voor mensen die veel lezen in bed of graag tv kijken of lichamelijke klachten hebben, kan een elektrische boxspring van goede kwaliteit een uitkomst zijn. Met slechts één druk op de knop verstel je het bed in de gewenste ligstand. Wanneer je wakker bent, kunt je ontspannen tv kijken of een boek lezen maar ook kan het een zetje in de rug geven bij het opstaan. Tijdens het slapen geeft een elektrische uitvoering de mogelijkheid het bed aan te passen naar je favoriete slaaphouding, dit draagt bij aan een goede nachtrust.

Boxspring met opbergruimte

Wanneer je wat extra opbergruimte kunt gebruiken en ook wilt genieten van de optimale ondersteuning van een boxspring, dan is het de overweging waard om te kijken naar een boxspring met opbergruimte. Dit type bed biedt in ieder geval veel opbergruimte over de volledige breedte waarin je veel spullen eenvoudig uit het zicht kunt opbergen. Onze Nachtrust Storage boxspring is een betaalbare boxspring met tot wel 1080 liter opbergruimte. De grote opbergvakken van deze boxspring met opbergruimte hebben een grote deksel die door middel van een lus te openen is. De deksel is voorzien van twee gasveren, hiermee voorkomt je dat de deksel dicht kan vallen wanneer deze openstaat. Onze Storage boxspring is een goedkope boxspring uitgevoerd met een goede matras en heerlijke koudschuim topper. 

Boxspring kopen: waar moet ik op letten?

Waar moet je opletten bij de aanschaf van een boxspring? Bij het uitkiezen van een nieuwe boxspring is het belangrijk om vooraf te weten op welk type matras en bedbodem je momenteel slaapt en wat de afmeting is. Daarnaast is het van belang om te weten of je kiest voor twee losse matrassen of een matras uit een stuk. Kijk vooraf goed naar de stevigheid van het bed en het maximale draagvermogen van het bed, meestal is dit tot 120kg. Qua hygiëne is het van belang dat de hoes van de topper of het matras wasbaar is.

Voordelen van een goede boxspring?

Een van de belangrijkste voordelen van een goede boxspring is de duurzaamheid maar ook de ventilatie. Het bed ventileert namelijk uitstekend door de open structuur van de veren en de gebruikte materialen. Door de open structuur worden vocht en warmte beter gereguleerd en heb je het minder snel warm in bed. Een ander belangrijk voordeel is dat er tegenwoordig ontzettend veel modellen verkrijgbaar zijn passend bij je voorkeur en slaapkamerinterieur. Heb je vragen of wilt je specifiek boxspring advies? Neem dan contact met ons of kom langs in onze beddenspeciaalzaak te Beuningen.