Over Nachtrust
Beuningen

-

U bent van harte welkom in onze beddenwinkel te Beuningen. Maak kennis met onze uitgebreide collectie vlakke en elektrische boxsprings  met onder meer merken zoals: Auping, Avek, Vispring, Tempur, Pullman, Merens, Serta, Kuperus en Caresse. Onze winkel, gelegen in het grote complex tussen Mandemakers Keukens en Frits Wolf Tuinmeubelen, is zeer ruim opgezet en biedt u een slaapbeleving verdeeld over 1500m/2. Ervaar de sfeer in de winkel en ontdek uw persoonlijke stijl en comfort dat het beste bij u past. We bieden u de mogelijkheid om proef te liggen op onze schitterende bedden, boxsprings en matrassen en laat u adviseren door een van onze deskundige slaapadviseurs. U kunt uw auto gratis voor de deur parkeren, kom langs en ervaar de unieke collectie bij onze beddenwinkel te Beuningen. Onze winkel is 7 dagen per week geopend. 

Waarom een bezoek brengen aan Nachtrust Beuningen?

-
  • 1500 m2 showroom
  • Ruim 60 boxsprings van alle topmerken aanwezig
  • De grootste Serta dealer van de BENELUX: ruim 20 opstellingen
  • Advies van ervaren slaapadviseurs
  • 7 dagen per week open
  • Eenvoudig bereikbaar en gratis parkeermogelijkheid voor de deur


Bij Nachtrust Beuningen vindt u de volgende topmerken:

Auping Avek Caresse Eastborn Kuperus Mérens
Norma Pullman Serta Tempur Vispring Vandyck
Bella Donna Dommelin Jonk Silvana Support Mrs. Me Fischbacher

Shoppingpark de Heuve te Beuningen

Nachtrust bevindt zich op Shoppingpark de Heuve te Beuningen. Dit shoppingpark biedt u een breed scala aan meubelzaken, keukenzaken en diverse winkels waaronder ook Gamma, Frits Wolf, Sports World, Topshelf en Webo Verlichting. Ook zijn er meerdere mogelijkheden om een hapje te eten of een kop koffie te drinken. Zo is er een McDonalds en een Chinese wok & grill bij Restaurant Aan Tafel zodat uw bezoek aan Nachtrust een leuk dagje uit wordt.

Toegankelijkheid en bereikbaarheid.

Gratis parkeren voor de deur is een groot voordeel. Shoppingpark de Heuve bereikt u binnen 5 minuten vanaf de de snelweg A73 met afslag Beuningen. Op de afslag gaat u richting Beuningen en slaat u op de rotonde bij de Mac Donalds rechtsaf. Vervolgens rijdt u verder tot aan Hadrianussingel 31. Onze beddenwinkel is met het openbaar vervoer ook goed bereikbaar. Met de bus neemt u vanaf Nijmegen Centraal stadsbus 5. Vanaf bushalte Hadrianussingel loopt u binnen 5 minuten naar onze winkel.

Plan uw route 

Plan direct uw route naar onze winkel via Google Maps

Openingstijden

-
Maandag:   09:30 - 17:30
Dinsdag:   09:30 - 17:30
Woensdag:   09:30 - 17:30
Donderdag:   09:30 - 17:30
Vrijdag:   09:30 - 17:30
Zaterdag:   09:30 - 17:00
Zondag:   12:00 - 17:00

Winkelinformatie

-