Filteren

Avek | Matrassen

Sorteer op
  1. Avek Prata Q4 Matras
    Hoogte: ca 23 cm
    Pocketkern: 5 comfortzones
    Afdekking toplaag: Avek koudschuim
    € 695,00
Sorteer op

Avek matrassen kopen? Koop nu bij Nachtrust

Matrassen van Avek bieden ventilatie, ondersteuning en comfort: De keuze van een nieuwe matras bepaalt de kwaliteit van je nachtrust. Avek pocketvering matrassen onderscheiden zich door optimale ventilatie, juiste lichaamsondersteuning en heerlijk ligcomfort.

Beste Avek matras vind je bij Nachtrust

Een goed geventileerd bed zorgt voor een aangenaam en gezond slaapklimaat, waardoor je fris en uitgerust wakker wordt. Met goede ondersteuning wordt je lichaam maximaal ontlast, waardoor je spieren zich volledig kunnen ontspannen. En dankzij het comfortabele ligcomfort kun je heerlijk genieten en wegdromen. Wat is het beste avek matras?

Avek Prata matrassenlijn

De nieuwe Prata matrassen van topkwaliteit bieden een heerlijke slaapervaring! De Prata matrassen hebben een hoogte van 23 cm en zijn verkrijgbaar in drie verschillende types, namelijk de Prata Q4, Q5 en Q6.

Het verschil tussen deze matrassen zit hem in de gebruikte materialen en het comfort dat ze bieden. Hoe hoger het nummer van het matras, hoe betere kwaliteit materialen er gebruikt zijn en hoe meer comfort het matras je geeft.

Avek Ouro matrassenlijn

Onze Ouro matrassen behoren tot de absolute top op het gebied van slaapcomfort. Deze matrassen hebben een extra royale hoogte van 25 cm en bestaan uit drie zeer comfortabele types, namelijk de X7, X8 en X9. De Ouro matrassen hebben duidelijke comfortzones die bijdragen aan optimale ondersteuning.

Door de perfecte combinatie van verschillende afdeklagen ervaar je maximaal comfort. Ook voor de Ouro lijn geldt dat hoe hoger het nummer van het matras is, hoe betere kwaliteit materialen er gebruikt zijn en hoe meer comfort het matras jou biedt.

Avek Topper collectie

Een Avek topper is een dunne matras met een heerlijk zachte vulling die bovenop je reguliere matras geplaatst kan worden. Met zo'n luxe topmatras maak je je bed extra comfortabel. Daarnaast is een topper erg praktisch in gebruik: je hoeft alleen maar de topper op te maken en het is ook nog eens eenvoudig om de topper om te draaien vanwege het lichte gewicht.

Kies je voor een topper op een verstelbaar bed? Dan kan de tweepersoons topper naar wens worden geleverd met een split, zodat de rugleuningen van een tweepersoons bed afzonderlijk kunnen worden versteld zonder dat er een naad tussen de matrashelften zit.

Hoogwaardige en duurzame materialen bij matrassen en toppers: Avek gebruikt alleen hoogwaardige en duurzame materialen bij het vervaardigen van onze pocketvering matrassen. Deze materialen komen van A-kwaliteit leveranciers die aan onze hoge standaarden voldoen.

Een belangrijk deel van onze comfortschuimen, zoals OptiFoam® koudschuim en HybridFoam, produceert Avek zelf bij haar zusterbedrijf in Surhuisterveen.

Deze schuimen zijn sterk, veerkrachtig en behouden hun vorm, en ze voldoen allemaal aan de Oeko-Tex 100 norm. De innovatieve ACS pocketveren, inclusief bandstaal, worden speciaal voor Avek ontwikkeld in Duitsland. Door het gebruik van de beste materialen kunnen we matrassen maken waarvan je lang kunt genieten.

Avek assortiment bij Nachtrust 

Naast matrassen heeft Avek ook boxsprings, bedden, toppers en bedbodems in haar assortiment:

• Avek Boxsprings
• Avek Bedden
• Avek Toppers
• Avek Bedbodems
• Avek Outlet

Avek dealer

Bij Nachtrust, de grootste dealer van Avek in Nederland, kun je genieten van een uitstekende nachtrust. In onze gigantische showrooms met een oppervlakte van maar liefst 3000m2 vind je de meest uitgebreide collectie Avek boxsprings in Nederland.

Met meer dan 15 verschillende modellen heb je de unieke kans om alle matrassen en topmatrassen persoonlijk te ervaren.

Tijdens het proefliggen zul je merken dat er grote verschillen zijn in comfort, waardoor je precies kunt ontdekken wat bij jou past. Bovendien bieden we ook een prachtige verzameling hoofdborden van Avek aan, die je alleen bij Nachtrust kunt bewonderen.

Wees welkom in onze winkels en laat je verrassen door het ruime assortiment en de hoogwaardige kwaliteit die wij als grootste Avek dealer van Nederland te bieden hebben.