Filteren

Steel&Stockings | Ledikanten

Sorteer op
 1. STEEL&STOCKINGS Lotta Ledikant (Gestoffeerd)
  Compleet gestoffeerd
  Prachtige zachte stoffen
  100% Dutch
  € 1.695,00
 2. STEEL&STOCKINGS Kinks Ledikant
  Gemaakt van Berkenplex
  Gestoffeerd hoofdbord
  Luxe stof
  € 2.420,00
 3. STEEL&STOCKINGS Teddy Ledikant
  Voorzien van een rubberwood ombouw
  Heeft een gestoffeerd hoofdbord
  Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs
  € 1.995,00
 4. STEEL&STOCKINGS Lotta Ledikant (Rubberwood)
  Gemaakt van Rubberwood
  Extra sfeer met hoofdbordlampjes
  100% Dutch
  € 1.695,00
 5. STEEL&STOCKINGS Viggo Ledikant
  Gemaakt van Rubberwood
  Verstelbaar in hoogte
  100% Dutch
  € 1.595,00
Sorteer op

LEDIKANTEN | Steel&Stockings

Ontdek bij Nachtrust de collectie van eiken ledikanten van Steel&Stockings

Onderstaande modellen zijn te bewonderen bij Nachtrust:

• VIGGO (Rubberwood, zwarte poot)
• LOTTA (RUBBERWOOD)
• LOTTA (GESTOFFEERD)
• TEDDY (RUBBERWOOD)
• KINKS (BERKENPLEX)
• OSCAR (Eiken, robuust)

De materialen van Steel&Stockings zijn afkomstig uit de natuur en worden zorgvuldig geselecteerd om aan alle hoge standaarden te voldoen. Bij Steel&Stockings streeft men naar het gebruik van duurzaam robuust eikenhout voor de unieke bedden.

Dit betekent dat sommige stukken hout knoesten, lichte verkleuringen en zelfs kleine scheurtjes kunnen bevatten. Deze natuurlijke kenmerken dragen bij aan de karakteristieke uitstraling en tonen de authenticiteit van het materiaal.

Steel&Stocking benadrukt de natuurlijke schoonheid van het blank eiken. Steel&Stocking streeft ernaar om minimaal in te grijpen en biedt daarom de keuze tussen een lijnolie of een beschermende blanke Skylt lak.

Mocht jij echter toch behoefte hebben aan kleur, bespreek dit dan met een van de slaapspecialisten van Nachtrust. Het eiken ledikanten OSCAR van Steel&Stockings is te wonderen bij Nachtrust.

Ontdek bij Nachtrust de Rubberwood Collectie van Steel&Stockings

Bij Steel&Stockings maakt men gebruik van diverse natuurlijke materialen. Het assortiment van Steel&Stockings bestaat uit verschillende houtsoorten, waaronder rubberhout, dat een robuuste uitstraling heeft.

Om de stoere look te behouden en te versterken, gebruikt Steel&Stockings de meest geaccentueerde kant van het hout als zichtzijde. Hierdoor komen knoesten, kleine putjes en andere oneffenheden juist goed tot hun recht en dragen ze bij aan het karakter van jouw bed. Hout leeft Hout is niet perfect, hout is een natuurproduct en dat maakt het prachtig. 

Ontdek bij Nachtrust de Gestoffeerde Collectie van Steel&Stockings

In de uitgebreide gestoffeerde collectie van Steel&Stockings bestaat uit de volgende modellen: Olivia, Olijfje, Rising Sun en Babel. Deze modellen bieden de perfecte combinatie van het comfort en de functionaliteit van een ledikant met de stijlvolle uitstraling van een boxspring.

Met deze opties heb je de vrijheid om te kiezen welke het beste past bij jouw persoonlijke voorkeuren en slaapkamerinterieur. Of je nu houdt van een klassiek ontwerp of juist gaat voor een eigentijdse look, onze gestoffeerde bedden zorgen ervoor dat je slaapomgeving er niet alleen geweldig uitziet, maar ook maximaal comfort biedt. Bezoek beddenspecialist Nachtrust om jouw favoriete model uit te kiezen en geniet elke nacht van een heerlijke nachtrust in stijl!

Ontdek bij Nachtrust de Mix & Match Collectie van Steel&Stockings

Creëer je eigen slaapparadijs! Met onze veelzijdige MIX & MATCH collectie heb je de vrijheid om jouw droombed samen te stellen. Ontdek de betoverende variaties in bedframes, poten/onderstellen en hoofdborden, zodat jij jouw unieke creatie kunt maken. Laat je adviseren door de slaapexperts van Nachtrust met de eindeloze mogelijkheden van Steel&Stockings.

Steel&Stockings