Informatie over jouw levering

Heb je een vraag over de levering van jouw bestelling of wil je een leverafspraak inplannen? Mail dan naar planning@nachtrust.nl

Bij elk product in onze webshop wordt een indicatie van de levertijd weergegeven. Indien je meerdere producten in bestelling hebt staan, dan is de bezorging afhankelijk van het product met de langste levertijd. We leveren jouw bestelling in één keer. 

Bezorging | Boxspring, Bed, Matras, Topper, Bedbodem, Accessoires of OUTLET-artikelen

Wanneer je bestelling via onze eigen bezorgdienst of onze vaste partner geleverd wordt, dan wordt er ruim van te voren een afspraak gemaakt met een tijdsindicatie waarop wij komen leveren. Onze bezorgdiensten werken van maandag tot en met vrijdag.

Wij starten in de ochtend om 8.00 uur met het leveren van de producten bij de eerste klant. Zodra onze bezorgers aankomen met jouw bed of boxspring dien jij aanwezig te zijn om hiervoor te tekenen.

Wat gebeurt er als mijn bestelling niet kan worden afgeleverd? 

Wij verwachten dat dit niet voorkomt aangezien er altijd op afspraak bezorgd wordt. Mocht er sprake zijn van miscommunicatie of een noodgeval, neem dan contact met ons op via 024 6754747 of planning@nachtrust.nl

Bezorggebied

Nachtrust.nl levert bestellingen in heel Nederland, België en in het grensgebied van Duitsland. De levertijden in het waddengebied kunnen afwijken, daar deze met een externe transporteur geleverd worden.

Gratis levering & verpakkingsmateriaal retour

Alle aankopen in Nederland met een orderwaarde hoger dan €35,- leveren wij gratis. Voor bestellingen lager dan €35,- rekenen wij €6,95 verzendkosten. Alle aankopen in België met een orderwaarde hoger dan €175,- leveren we gratis. Voor bestellingen lager dan €175,- rekenen wij €15,- verzendkosten. 

Onze producten zijn goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. De bezorgers pakken alles uit op de gewenste plek en nemen het verpakkingsmateriaal mee retour.

Extra service | Montage in huis

Alle boxsprings, bedden, relaxfauteuils en slaapbanken monteren wij tegen een meerprijs van €95,- bij jou thuis. Onze bezorgers zijn deskundige monteurs en zetten jouw bed, boxspring, relaxfauteuil of slaapbank zorgvuldig in elkaar op de plek waar jij het wenst. Het monteren duurt ongeveer 45 minuten per bed of boxspring. Onze bezorgers nemen na montage het verpakkingsmateriaal mee terug. 

Wanneer jij ervoor kiest om het product zelf te monteren, willen wij jou er graag op wijzen dat Nachtrust niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor eventuele fouten die tijdens het montageproces worden gemaakt, noch voor eventuele schade die daaruit voortvloeit. Elke montage vereist een zorgvuldige en nauwkeurige aanpak.

Daarom adviseren we ten zeerste om altijd voor onze extra montage service te kiezen. Door te kiezen voor zelfmontage accepteer jij de volledige verantwoordelijkheid voor het correct monteren van het product. Nachtrust kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, verlies of letsel veroorzaakt door onjuiste montage.

Indien je nog vragen hebt over de montageprocedure of de verantwoordelijkheden met betrekking tot zelfmontage, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om jou te helpen en adviseren over de beste aanpak.

Verkeerd gemonteerd?

Mocht jij tijdens het zelfmontageproces tegen problemen aanlopen waar jij niet uitkomt, of mocht er iets misgaan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken samen met jou naar een oplossing.

Bezorging van beddengoed | Pakketdienst GLS

Wordt jouw bestelling door GLS geleverd? Dan ontvang je één werkdag voor de bezorgdatum een e-mail van GLS met een Track & Trace code. Vul hier jouw traceercode in voor de meest actuele update. Neem contact op met pakketdienst GLS bij vragen over jouw levering. De contactpagina van pakketdienst GLS vind je hier.

Welke producten worden via GLS geleverd?

Beddengoed artikelen zoals; hoeslakens, dekbedden, dekbedovertrekken, kussens, moltons, etc. 

Gratis levering

• Alle aankopen in Nederland met een orderwaarde hoger dan €35,- leveren we gratis. Voor bestellingen lager dan €35,- rekenen we €6,95 verzendkosten.
• Alle aankopen in België met een orderwaarde hoger dan €175,- leveren we gratis. Voor bestellingen lager dan €175,- in België rekenen wij €15,- verzendkosten.