Bezorging

Informatie over de levering

Heeft u een vraag over de levering van uw bestelling of wilt u een leverafspraak inplannen? Mail dan naar planning@nachtrust.nl

Bij elk product in onze webshop wordt een indicatie van de levertijd weergegeven. Indien u meerdere producten in bestelling heeft staan, dan is de bezorging afhankelijk van het product met de langste levertijd. We leveren uw bestelling in één keer. Wanneer uw pakket bezorgd wordt door PostNL (bijvoorbeeld beddengoed) ontvangt u hiervan altijd een track en trace code.

Bezorggebied

Nachtrust.nl levert bestellingen in heel Nederland, België en in het grensgebied van Duitsland. De levertijden in het waddengebied kunnen afwijken, daar deze met een externe transporteur geleverd worden.

Gratis levering

Alle aankopen met een orderwaarde hoger dan €35,- leveren we gratis. Voor bestellingen lager dan €35,- rekenen we 6,95 verzendkosten.

Gratis montage

Alle boxsprings en bedden monteren we gratis bij u thuis. Onze bezorgers zijn zeer deskundig en zetten uw aankoop zorgvuldig in elkaar op de plek waar u het wenst. Monteert u liever zelf? Dan plaatsen onze bezorgers de producten op de gewenste plaats.

Uw order in ontvangst nemen

Een goede bereikbaarheid van de ruimte waar de meubelen komen te staan is van groot belang. 

Retour nemen van het verpakkingsmateriaal

Onze bezorgers nemen altijd het verpakkingsmateriaal mee terug (m.u.v sale matrassen).

Oude matras of bed retour

Koopt u een nieuw bed of matras bij ons, dan bieden we u de mogelijkheid om het oude bed of matras retour aan ons te geven. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.