Filteren

Bedden

Sorteer op
 1. Oak & Steel diamant bed
  Gemaakt van Massief eikenhout
  Leverbaar in 5 kleuren
  Gratis levering en montage
  € 899,00
 2. Oak & Steel diamant royal bed
  Gemaakt van Massief eikenhout
  Leverbaar in 5 kleuren
  Gratis levering en montage
  € 999,00
 3. Oak & Steel szafir bed
  Gemaakt van Massief eikenhout
  Leverbaar in 5 kleuren
  Gratis levering en montage
  € 899,00
 4. Oak & Steel rubin bed
  Gemaakt van Massief eikenhout
  Leverbaar in 5 kleuren
  Gratis levering en montage
  € 799,00
 5. Oak & Steel Diamant Elektrisch bed Setvoordeel -20%
  Gemaakt van Massief eikenhout
  Compleet met elektrische bodems en norma matrassen
  Gratis levering en montage
  € 3.135,00 € 2.495,00
Sorteer op

Een hoogwaardig bed kopen

Een hoogwaardig bed kopen van Nederlandse makelij doe je bij Nachtrust. In onze winkel (2000m/2)  maak je kennis met de bedden van Auping, een Nederlands merk dat bedden en boxsprings maakt van de beste materialen. Deze hoogwaardige bedden worden in Nederland geproduceerd volgens de strengste Europese richtlijnen. Zo kies je altijd voor uitstekende kwaliteit met een zeer lange levensduur.

Bedden in allerlei kleuren en materialen

Een bed bestaat uit een ombouw met daarin een bodem, vaak een spiraalbodem met daarboven op een matras en eventueel een topmatras. Vrijwel alle bedden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Een Auping bed met spiraal ventileert zeer goed en is daarnaast erg duurzaam. De gemiddelde levensduur is +/- 25 jaar, mits je kiest voor een goede kwaliteit. Wil je een bed kopen en heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Onze slaapadviseurs zijn gespecialiseerd en hebben meer dan 25 jaar slaapervaring.

Beddenspeciaalzaak

Kom vrijblijvend langs in onze beddenspeciaalzaak te Beuningen en ontdek onze unieke collectie bedden boxspring en matrassen. Je bent dan ook van harte welkom om te komen proef liggen in onze beddenspeciaalzaak en je uitgebreid te laten adviseren door een van onze experts.

Luxe bedden

Luxe bedden kopen is niet iets dat je dagelijks doet, het is vaak een flinke investering en daarnaast is de kwaliteit en duurzaamheid van groot belang. Het assortiment van beddenspeciaalzaak Nachtrust is enorm, oftewel alle A-merken luxe bedden zijn aanwezig in onze 2000m2 showroom. In onze showroom vind je ongeveer 50+ luxe bedden en boxsprings die zeer scherp geprijsd én van topkwaliteit zijn.

Bedden aanbieding

Ben je opzoek naar een bedden aanbieding? We maken graag een scherp prijsvoorstel voor u. Hiervoor kunt je altijd een afspraak maken met een van onze slaapadviseurs. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om vrijblijvend langs te komen voor een scherpe bedden aanbieding.

Nieuw bed kopen

Als expert op het gebied van slapen helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Met meer dan 15 jaar ervaring, hebben we de nodige ervaring in huis om je juist te adviseren en kun je met een gerust hart een nieuw bed kopen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze bestellingen worden gratis bezorgd en gemonteerd. Indien gewenst voeren we het oude matras voor je af. Wil je een nieuw bed kopen en daarbij een goed advies krijgen? Kom gerust langs in onze beddenspeciaalzaak te Beuningen.