Boxsprings met opbergruimte

Sorteer op
 1. Zenza Bella Storage Boxspring
  Matrasuitvoering 7 zone pocket afgedekt met polyether
  Incl. koudschuim topper
  Handige ruime opberg ruimte
  € 899,00
 2. City Chique Storage Boxspring
  Hoogwaardige boxsprings met opbergruimte
  Optioneel verkrijgbaar met laden
  Keuze uit tientallen stoffen
  € 1.549,00
 3. Zenza Dallas Storage Boxspring
  Ongeëvenaard comfort
  Uniek en eenvoudig opbergsysteem met handige handvaten
  Ruime opbergruimte met verstevigde bodem
  € 849,00
Sorteer op

Boxsprings met opbergruimte zijn bedden die zijn ontworpen met ingebouwde opbergmogelijkheden onder het matrasgedeelte. Ze bieden extra ruimte om beddengoed, kleding, schoenen of andere items op te bergen, waardoor je de beschikbare ruimte in je slaapkamer efficiënt kunt gebruiken. Hier zijn enkele populaire opties voor boxsprings met opbergruimte:

Opklapbare boxspring:

Dit type boxspring heeft een mechanisme waarmee je het matrasgedeelte kunt optillen. Onder het matras vind je een ruime opbergbak waarin je verschillende items kunt bewaren. Deze opklapbare boxsprings zijn handig omdat je gemakkelijk bij je opgeslagen spullen kunt komen.

Ladenboxspring:

Deze boxsprings hebben ingebouwde lades aan de zijkanten of voeteneind van het bed. De lades bieden voldoende ruimte om kleding, beddengoed, dekens of andere items netjes op te bergen. Ladenboxsprings zijn een goede keuze als je gemakkelijk toegang wilt hebben tot je opgeslagen spullen zonder het matras op te tillen.

Gasveerboxspring:

Dit type boxspring heeft een gasveermechanisme dat het matrasgedeelte opent en toegang geeft tot de opbergruimte eronder. Het mechanisme maakt het optillen van het matras gemakkelijk en soepel. Je kunt de ruimte onder het matras gebruiken om diverse items op te bergen.

Bij het kiezen van een boxspring met opbergruimte is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de opbergruimte, het mechanisme om toegang te krijgen tot de opbergruimte en de kwaliteit van de constructie. Het is ook handig om te controleren of de boxspring gemakkelijk te monteren en te onderhouden is. Bij Nachtrust hebben we een assortiment aan boxsprings met opbergruimte. Kom langs in een van onze winkels en ontdek de mogelijkheden.