Filteren

Technogel® | Matrassen

Sorteer op
 1. Technogel® | Piacere | Matras
  Kern: HR koudschuim
  Comfortlaag: hoge thermische geleiding van Technogel
  Hoogte: 21 cm
  € 1.549,00
 2. Technogel® | Estasi | Matras
  Kern: Traagschuim
  Comfortlaag: hoge thermische geleiding van Technogel®
  Hoogte: 25 cm
  € 1.899,00
 3. Technogel® | Levante | Matras
  Kern: Traagschuim
  Comfortlaag: hoge thermische geleiding van Technogel
  Hoogte: 25 cm
  € 1.699,00
 4. Technogel® | Soffio | Matras
  Kern: HR koudschuim
  Comfortlaag: hoge thermische geleiding van Technogel
  Hoogte: 21 cm
  € 1.249,00
Sorteer op

Technogel matras bestellen?

Op zoek naar een matras dat je een goede nachtrust bezorgt? Overweeg dan een Technogel matras.

Deze matrassen bieden wetenschappelijk bewezen koele, comfortabele steun. Wat resulteert in een betere slaap. Na het ervaren van deze voordelen, zul je geen ander matras meer willen.

• Technogel Koudschuim Matrassen

• Technogel Gel Matrassen

Wetenschappelijk bewezen voordelen

Uit klinische tests blijkt dat de Technogel® matrassen en kussens fantastische resultaten opleveren. Mensen vallen tot 33% sneller in slaap en ervaren tot wel 45% meer diepe slaap.

Dit betekent dat je niet alleen sneller in slaap valt, maar ook uitgerust wakker wordt. Daarmee kan je vol energie aan je dag kunt beginnen.

Ergonomisch design voor optimale ondersteuning

De Technogel® matrassen hebben een ergonomisch design. Wat ervoor zorgt dat je hoofd, nek en ruggengraat perfect uitlijnt tijdens het slapen.

Dit draagt bij aan een goede houding tijdens het slapen. Daarmee verminder je het risico op nek- en rugklachten. Je kunt dus zonder zorgen genieten van een ontspannen nachtrust.

Kies het juiste kussen voor jouw slaaphouding en lichaamstype

Naast matrassen biedt Technogel® ook verschillende hoofdkussens aan. Deze kussens zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Hierdoor kun je zeker een kussen vinden dat perfect aansluit op jouw slaaphouding.

Daarnaast sluiten de Technogel® kussens optimaal aan bij elk lichaamstype. Of je nu een rugslaper, zijslaper of buikslaper bent, er is altijd een kussen dat bij jou past. Zo geniet je van optimaal comfort tijdens het slapen.

Verbeterde luchtdoorlating en verkoeling

De Technogel® matrassen zijn voorzien van luchttunnels die zorgen voor verbeterde luchtdoorlating. Dit betekent dat warmte en vocht snel worden afgevoerd. Waardoor je lekker koel kunt blijven tijdens het slapen.

Daarnaast heeft de Technogel matras een zachte, afneembare hoes. Deze afneembare hoes zorgt voor extra comfort en luxe. Je kunt dus altijd genieten van een fris en comfortabel slaapoppervlak.

Vergelijk de verschillende Technogel® matrassen en geniet van je Technogel matras

Ben je op zoek naar een matras dat zorgt voor een goede nachtrust? Dan is een Technogel matras de perfecte keuze. De matras biedt wetenschappelijk bewezen voordelen en heeft een ergonomisch design.

Daarnaast kun je het kussen af stemmen op jouw slaaphouding en lichaamstype. Bovendien zorgen de luchttunnels in de Technogel matras voor een goede luchtdoorlating.

Naast een goede luchtdoorlating biedt een Technogel matras ook optimale verkoeling. Bestel nu je Technogel matras bij Nachtrust.nl en ervaar zelf het verschil!