Filteren

BEKA | Toppers

Sorteer op
 1. Beka | GELTEX® Topper 8 | Topmatras
  Kern: 6 cm GELTEX®
  Voordeel: Hypoallergeen
  Hoogte: 8 cm
  € 400,00
 2. Beka | GELTEX® Topper 10 | Topmatras
  Kern: 8 cm GELTEX®
  Voordeel: Hypoallergeen
  Hoogte: 10 cm
  € 600,00
 3. Beka | GELTEX® 8 | Splittopper
  Kern: 6 cm GELTEX® Support Foam
  Voordeel: Hypoallergene oplegmatras
  Totale hoogte: +/- 8 cm
  € 950,00
 4. Beka | GELTEX® 10 | Splittopper
  Kern: 6 cm GELTEX® Comfort Foam, 2 cm GELTEX® Support Foam
  Voordeel: Hypoallergene oplegmatras
  Totale hoogte: +/- 10 cm
  € 1.350,00
Sorteer op

BEKA Topper bestellen?

Het toevoegen van een topper kan het luxe en comfort van je matras naar een hoger niveau tillen. Als je op zoek bent naar de beste topmatrassen, hoef je niet verder te zoeken dan het assortiment van BEKA.

BEKA Topper vs. BEKA Splittopper?

De BEKA Splittopper is geschikt voor jou als jij meer comfort wenst in je slaapomgeving. Elke kant pas jij aan naar wens. Dankzij de split in het midden van de topper is het perfect geschikt voor verstelbare bedden.

Elke kant pas jij naar wens aan. De Splittoppers van BEKA zijn eenvoudig in onderhoud.

BEKA® Geltex topper: Ontdek de nieuwe generatie GELTEX®

Een van de meest indrukwekkende matrastoppers in het BEKA-assortiment is de GELTEX®-topper. Deze topper biedt een verbeterde slaapervaring en heeft talloze voordelen. In combinatie met een kwaliteitsmatras kan de GELTEX®-topper je lichaam optimaal ondersteunen.

Deze topper voert ook overtollige lichaamswarmte sneller af. Waardoor je sneller kunt inslapen en een diepere, herstellende nachtrust hebt. Dit komt door de structuur met open cellen, die zorgt voor optimale luchtcirculatie.

Wat zijn de voordelen van een matrastopper?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een matrastopper:

BEKA® Topper: Meer comfort

Met een topmatras voeg je een extra laag van zachtheid en comfort toe aan je matras. Het biedt extra ondersteuning voor je lichaam en past zich aan je slaapgewoonten aan.

Of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent, een topper kan de drukpunten verlichten. Zo zorgt een topper voor een betere nachtrust.

BEKA® Topper: Bescherming voor je matras

Een topmatras kan ook dienen als een beschermende laag voor je matras. Het beschermt je matras tegen slijtage en voorkomt vlekken, vuil en allergenen. Hierdoor blijft je matras langer schoon en gaat het langer mee.

BEKA® Topper: Onderhoudsgemak

Een ander voordeel van een matrastopper is het gemak van onderhoud. Een topper is eenvoudig afneembaar en wasbaar.

Wat betekent dat je het regelmatig kunt reinigen voor een hygiënische slaapomgeving. Dit is vooral handig voor mensen met allergieën of astma.

Het is belangrijk om een topper te kiezen die aan al je wensen voldoet. Denk hierbij aan de gewenste hoogte, stevigheid en materiaal. Bij BEKA vind je een breed scala aan matrastoppers, waaronder de GELTEX®-topper.

BEKA® Topper kopen? Dat doe je bij Nachtrust!

Ben je op zoek naar extra comfort, bescherming en onderhoudsgemak voor je matras? Overweeg dan om een topper van BEKA aan te schaffen!

De GELTEX®-topper uit het BEKA-assortiment biedt een verbeterde slaapervaring en talloze voordelen.

Zoals drukvermindering, optimale luchtcirculatie en een ideaal slaapklimaat. Bestel nu een BEKA Topper online op onze site of ga naar een van onze Nachtrust winkels!

Het complete BEKA® assortiment vind jij bij Nachtrust

BEKA® Matrassen kopen?

Bekijk bij Nachtrust de gehele matrassen collectie met 14 verschillende matrassen op de BEKA Matrassen pagina. 

BEKA® Boxsprings samenstellen?

Stel jouw droom boxspring zelf samen. Het BEKA®-assortiment biedt de perfecte slaapoplossing voor iedereen die op zoek is naar optimaal comfort. Met een ruime keuze aan boxspringbases, hoofdborden, stoffen en poten kun je jouw eigen unieke bed samenstellen. Bekijk de BEKA Boxspring pagina.

BEKA® Bed aanschaffen?

BEKA bed toevoegen aan jouw slaapkamer? BEKA® bedden zijn ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Bekijk de BEKA Bedden pagina.

Met onze uitgebreide collectie BEKA® bedden en bedkaders bieden wij jou een breed scala aan opties om te voldoen aan jouw behoeften en voorkeuren op het gebied van comfort en esthetiek. 

BEKA® Slaapbank kopen?

Kies uit een van de vier slaapbanken met Geltex®. Bekijk de BEKA Slaapbanken pagina. 

BEKA® Lattenbodems kopen?

Ervaar nachtrust als nooit tevoren met de gehele collectie van bedbodems. Zowel vaste, manuele en electrische bedbodems. Bekijk de BEKA Lattenbodem pagina.