Filteren

Auping | Bedbodems

Sorteer op
 1. Auping Vlakke Spiraalbodem
  Perfecte ondersteuning van je lichaam
  Gemaakt van ijzersterk staal
  Goede ventilatie
  € 275,00
 2. Auping Handverstelbare Spiraalbodem
  Perfecte ondersteuning van je lichaam
  Rugdeel is handverstelbaar
  Goede ventilatie
  € 505,00
 3. Auping Smartbase 1-Motorige Spiraalbodem
  Slimme functionaliteiten
  Elektrisch verstelbaar rugdeel
  Duurzaam materiaal
  € 825,00
 4. Auping Smartbase 2-Motorige Spiraalbodem
  Slimme functionaliteiten
  Elektrisch verstelbaar rug- en voetendeel
  Duurzaam materiaal
  € 1.365,00
 5. Auping Smartbase 3-Motorige Spiraalbodem
  Elektrisch verstelbaar rugdeel, voetendeel en hoofeinde
  Slimme functionaliteiten
  Duurzaam materiaal
  € 1.830,00
Sorteer op

Auping | Bedbodems

Auping bedbodems voor een juiste ondersteuning

Met een hoogwaardige bedbodem zorg je ervoor dat jij en je matras de beste ondersteuning krijgen, zodat je elke nacht heerlijk kunt slapen. Alle bedbodems van Auping zijn spiraalbodems.

Een spiraalbodem is gemaakt van gevlochten staal, waardoor de bedbodem een fijne open structuur heeft. Hierdoor kan het goed ventileren. De bedbodems van Auping zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en geschikt voor elk type bed of boxspring.

Wat is een spiraalbodem?

Een spiraalbodem is ook een alternatief voor een lattenbodem. Het heeft meer open ruimte dan bijvoorbeeld een lattenbodem met 28 of 42 latten. Daarom kan een spiraalbodem veel beter ventileren.

De verschillende maten en formaten van Auping bedbodems

Ongeacht welk formaat bedbodem je zoekt en welk type bed of boxspring je hebt, Auping biedt alle standaardformaten bedbodems aan voor elk type bed. Kies bijvoorbeeld voor een 90x200 bedbodem voor een standaard eenpersoonsbed, of twee 90x200 bedbodems voor een tweepersoonsbed. We hebben ook passende bedbodems voor twijfelaars (140 cm breed).

De lengtes van onze beddempels variëren van 190 cm tot maar liefst 220 cm.

Een vlakke of verstelbare beddempels van Auping

Naast vlakke spiraalbodems hebben we ook verstelbare bodembedekking. Een verstelbaar bed is extra comfortabel als je bijvoorbeeld rugpijn hebt of last hebt van een vervelende kriebelhoest. Of natuurlijk als je lekker wilt lezen.

Hoe belangrijk is een Auping bedbodem?

Den bedbodem is essentieel voor de juiste ondersteuning van je matras. De bodem van je bed helpt niet alleen om je matras te ondersteunen, maar verbetert ook je slaap. Een kwalitatieve bedbodem zorgt ervoor dat je de hele nacht comfortabel ligt en kan problemen zoals rugpijn helpen voorkomen of verlichten.

Waarom is een bedbodem van Auping goed?

Een goede bedbodem biedt de juiste ondersteuning voor zowel je matras als jouw lichaam. Bij Auping hebben we spiraalbodems die uitstekende kwaliteit bieden met vele voordelen. Deze bodems hebben een open structuur en zorgen daardoor voor een goede ventilatie. Tijdens het slapen verlies je namelijk veel warmte en vocht, op deze manier kan je matras goed afkoelen.

Welke bedbodem is geschikt voor pocketveringmatrassen?

Een spiraalbodem is een goede keuze voor een pocketveringmatras. Andere bodems, zoals lattenbodems, kunnen ervoor zorgen dat het pocketveringmatras niet de juiste ondersteuning krijgt.

Wanneer een lattenbodem te weinig latten heeft, ontstaat er onvoldoende tegendruk op bepaalde plekken van het pocketveringmatras. Alle matrassen van Auping zijn pocketveringmatrassen.

Welke bedbodem past bij welk type matras?

Bij Auping vind je hoogwaardige pocketveringmatrassen. We raden aan om te kiezen voor een spiraalbodem als bedbodem voor deze matrassen. Bij Auping kun je kiezen uit verschillende soorten spiraalbodems.

Varieer in afmetingen of verstelbaarheid. Onze vlakke spiraalbodems zorgen voor uitstekende ventilatie en ondersteuning.

Hou je van luxe? Kies dan voor een handmatig verstelbare of elektrisch verstelbare bedbodem. Deze bodems bieden ook ideale ondersteuning voor pocketveringmatrassen. 

Meer weten over Auping?

Een Auping staat symbool voor maatwerk, kunstwerken van vakmanschap die met de hand vervaardigd worden. Elk bed wordt gecreëerd met minutieuze aandacht voor detail, milieuvoorzorg en toekomstgerichtheid. Wij smeden bedden en matrassen op maat om de allerbeste nachtrust te waarborgen.

Betrouwbaarheid, duurzaamheid en een verheven persoonlijkheid staan hoog in het vaandel bij Auping. Deze unieke combinatie maakt het merk buitengewoon - niet zomaar een gewoon bed of matras. Het belichaamt onze diepgewortelde overtuiging: een uitgeruste wereld vormt een prachtigere wereld.