Auping Smartbase 1-Motorige Spiraalbodem

Auping
€ 825,00
of € 27,41 per maand

Let op geld lenen kost geld. Met SprayPay - Gespreid betalen kun je jouw bestelling in 12, 18, 24, 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen ? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €10.000,-.

Eerder of extra aflossen is altijd 100% boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd voor een vast maandbedrag. De eerste termijn wordt afgeschreven na 30 dagen.

• Slimme functionaliteiten
• Elektrisch verstelbaar rugdeel
• Duurzaam materiaal

Levertijd: 3 - 4 weken
Auping
Product: Auping Smartbase 1-Motorige Spiraalbodem are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Smartbase 1-Motorige Spiraalbodem was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

Auping Smartbase 1-Motorige Spiraalbodem

De slimme keuze voor een goede nachtrust

Bij Auping geloven ze dat een goede nachtrust essentieel is voor het behoud van een gezonde levensstijl. Daarom hebben zij de Auping Smartbase 1-Motorige Spiraalbodem ontwikkeld, een innovatieve bedbodem die garant staat voor optimaal comfort en ondersteuning tijdens je slaap. In deze beschrijving gaan we dieper in op de vele voordelen van deze slimme bedbodem en waarom het de beste keuze is voor jouw slaapbehoeften.

Auping Smartbase 1-motorige Spiraalbodem: met elektrisch verstelbaar rugdeel en handmatig verstelbaar voetendeel

Wat de Auping Smartbase 1-Motorige Spiraalbodem zo uniek maakt, is het feit dat het rugdeel elektrisch verstelbaar is en het voetendeel handmatig verstelbaar is. Hierdoor heb je volledige controle over de houding waarin je ligt of zit.

Of je nu wilt lezen, tv kijken of gewoon ontspannen, met deze bedbodem vind je altijd de perfecte positie. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat je altijd comfortabel zit, terwijl je matras zich vormt naar de verstelling.

Slimme functionaliteiten voor optimaal slaapcomfort

Er is een reden waarom Auping hun elektrische bedbodems 'Smart' noemen. Ze zijn uitgerust met verschillende slimme functionaliteiten die bijdragen aan een goede nachtrust. Neem bijvoorbeeld de anti-snurkfunctie.

Deze functie helpt snurken te verminderen door het hoofdeinde lichtjes omhoog te brengen, waardoor de luchtwegen vrij blijven en de ademhaling verbetert. Zo geniet je niet alleen van een ongestoorde nacht, maar ook je partner zal je dankbaar zijn.

Daarnaast biedt de Auping Smartbase 1-Motorige Spiraalbodem uitstekende ventilatie. Met 80% open ruimte voor lucht zorgt de spiraalbodem ervoor dat warmte en vocht eenvoudig kunnen wegstromen. Dit draagt bij aan een fris en hygiënisch slaapklimaat, wat essentieel is voor een goede nachtrust.

Perfecte ondersteuning met duizenden punten

Een goede ondersteuning tijdens je slaap is cruciaal om rug- en nekklachten te voorkomen. De dwarsgespannen spiraalbodem van de Auping Smartbase 1-Motorige Spiraalbodem wordt gekenmerkt door 10.000 ondersteuningspunten.

Hierdoor word je gewicht gelijkmatig verdeeld, wat resulteert in een ergonomische houding en optimale drukverlaging. Je kunt dus rekenen op de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning, ongeacht je slaaphouding.

Duurzaamheid en langlevigheid

Auping staat bekend om zijn duurzame producten en de Smartbase 1-Motorige Spiraalbodem vormt daarop geen uitzondering. Deze bedbodem wordt gemaakt van ijzersterk staal, waardoor het een leven lang meegaat. Je kunt erop vertrouwen dat je jarenlang kunt genieten van een goede nachtrust zonder zorgen over de kwaliteit en duurzaamheid van je bedbodem.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar, na registratie bij Auping wordt de garantie omgezet naar levenslang
Montage €95,-
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Product USP 1 Slimme functionaliteiten
Product USP 3 Duurzaam materiaal
Product USP 2 Elektrisch verstelbaar rugdeel

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.