Filteren

Auping Matrassen | AUPING INIZIO & ADAGIO: 2E HALVE PRIJS

Sorteer op
 1. Auping Revive Matras
  Optimale ventilatie
  Hoogwaardige pocketveren technologie
  Meest aanbevolen merk in Nederland
  € 375,00
 2. Auping Inizio Matras
  Optimaal comfort en ventilatie
  Kwalitatieve pocketveren technologie
  Binnen 24 uur geleverd
  € 595,00 € 446,25
 3. Auping Adagio Matras
  Unieke ventilatietechnologie
  Kwalitatieve pocketveren technologie
  Binnen 24 uur geleverd
  € 895,00 € 671,25
 4. Auping Evolve Matras
  Drie verschillende stevigheidsniveaus
  Uitstekende luchtcirculatie
  Innovatieve pocketveren technologie
  € 1.095,00
 5. Auping Elysium Matras
  Geavanceerde pocketveren technologie
  Optimale ventilatie
  Unieke Harmony-pocs® comfortlaag
  € 1.395,00
 6. Auping Elite Matras
  Ruim 135 jaar ervaring
  innovatieve pocketveren technologie
  Volledig afgestemd op jouw lichaamstype
  € 1.795,00
 7. Auping matras Elysium 90x220 | OUTLET -40%
  Direct leverbaar
  Maat: 90x220
  Hardheid: Soft
  € 1.695,00 € 1.017,00
Sorteer op

Auping matrassen | Auping het meest aanbevolen slaapmerk

AUPING INIZIO & ADAGIO: 2E HALVE PRIJS

AUPING INIZIO & ADAGIO: 2E HALVE PRIJS Het voordeel is geldig op alle afmetingen en hardheden inclusief afritsbare tijken. Kom je snel langs in een van onze vier Nachtrust winkels? Actie geldig tot 21 juli 2024.

AUPING INIZIO & ADAGIO: 2E HALVE PRIJS

Auping matrassen voor optimalie ventitalie voor de perfecte slaaptemperatuur

Auping matrassen ventileren als geen anders. Zeg vaarwel tegen klamme nachten en omarm het gevoel van comfort en de perfecte slaaptemperatuur.

Auping mastrassen voor ondersteuning op de juiste plekken

Auping beschikt over een kwalitatieve pocketveren technologie. Hierdoor wordt jouw lichaam optimaal op de juiste plekken ondersteund. Nacht na nacht, jaar na jaar.

Auping het #1 aanbevolen slaapmerk

Auping is het meest aanbevolen slaapmerk door consumenten in Nederland. En daar zijn we trots op. Al ruim 135 jaar werken we elke dag aan de best mogelijke slaap voor jou.

Auping meer dan ambachtelijk vakwerk

Al vele decennia lang heeft Auping zich toegelegd op het vinden van de meest optimale manieren om te ontspannen. Wij zijn ervan overtuigd dat een wereld waarin mensen goed uitgerust zijn, ook meteen een betere wereld is. Om die reden streven we naar het creëren van rust in alles wat we doen.

Een Auping is geen standaardproduct; het is maatwerk, ambachtelijk vakwerk. Elk bed wordt met oog voor detail vervaardigd, met respect voor het milieu en met de toekomst in gedachten. Onze bedden en matrassen worden op maat gemaakt om een zo optimaal mogelijke nachtrust te garanderen.

Betrouwbaarheid, duurzaamheid en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal. Juist deze aspecten maken een Auping zo uniek. Een Auping is meer dan alleen maar een bed of matras; het vertegenwoordigt onze diepgewortelde overtuiging: een wereld waarin mensen goed uitgerust zijn is simpelweg mooier.

Auping matrassen

Een Auping matras is asymmetrisch opgebouwd. Dit houdt in dat de verschillende lagen en delen van het matras anders zijn opgebouwd. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de heup- en schouderzone, de comfortlaag en de kern.

Alle modellen van dit merk hebben een asymmetrische opbouw om de juiste ondersteuning te garanderen, afgestemd op jouw gegevens.

Wat kost een Auping Matras?

Stel zelf jouw Auping matras samen op onze webshop om te zien wat jou favoriete matras kost.

Het verhaal van Auping

Sinds meer dan 135 jaar is Auping toegewijd aan het ontdekken van de meest ideale manieren om te herstellen. We geloven sterk dat een wereld vol rust onafscheidelijk verbonden is met een betere wereld. Daarom richten we al onze inspanningen op het creëren van vredige momenten.

Een Auping vertegenwoordigt maatwerk, ambachtelijke kunstwerken en vakmanschap. Elk bed wordt met nauwkeurige aandacht voor detail, milieubeheer en toekomstgerichtheid vervaardigd. We maken individueel aangepaste bedden en matrassen om de best mogelijke nachtrust te verzekeren.

Betrouwbaar, duurzaam en boordevol persoonlijkheid. Dit alles maakt van een Auping iets buitengewoons - niet zomaar een bed of matras. Het symboliseert onze diepgewortelde overtuiging: een wereld vol uitgerustheid maakt de wereld prachtiger.