Auping matrassen

Sorteer op
 1. Auping Inizio Matras
  Hoogte: 18 cm
  Comfortlaag: Latex
  Zones: 3 comfortzones
  € 455,00
 2. Auping Cresto Matras
  Hoogte: 20 cm
  Comfortlaag: Latex Pura
  Zones: 5 comfortzones
  € 1.065,00
 3. Auping Evolve Matras
  Hoogte: 22 cm
  Auping Evolve is verkrijgbaar in 4 bodytypes (X, Y, A en I) en 3 hardheden
  Het eerste volledig circulaire matras ter wereld
  € 1.065,00
 4. Auping Elysium Matras
  Hoogte: 23,5 cm
  Auping Elysium is verkrijgbaar in 4 bodytypes (X, Y, A en I) en 3 hardheden
  Volledig circulair
  € 1.355,00
 5. Auping Elite Matras
  Hoogte: 24 cm
  Auping Elite is verkrijgbaar in 4 bodytypes (X, Y, A en I) en 3 hardheden
  80% circulair / 20% recyclebaar
  € 1.645,00
 6. Auping Maestro Matras
  Hoogte: 22 cm
  Comfortlaag: Vita Talalay Origins® duurzame natuurlatex
  Zones: 5 comfortzones
  € 1.355,00
 7. Auping Vivo Matras
  Hoogte: 24 cm
  Comfortlaag: Vita Talalay Origins® duurzame natuurlatex
  Zones: 5 comfortzones
  € 1.545,00
 8. Auping Vivo Visco Matras
  Hoogte: 24 cm
  Comfortlaag: Visco Activ
  Zones: 5 comfortzones
  € 1.545,00
Sorteer op

Auping matras aanbieding

Met meer dan 25 jaar slaapervaring hebben we de nodige kennis in huis bij het adviseren van een nieuw matras en maken we graag een Auping matras aanbieding voor u. Onze verkoopadviseurs zijn gecertificeerd door Auping en hebben veel productkennis om tot een juist advies te komen, passend bij uw wens. Kom langs in onze beddenzaak te Beuningen of neem Contact op en profiteer van een mooie Auping matras aanbieding! Vind alle Auping matras prijzen online in onze webshop en stel uw favoriete model samen naar uw voorkeuren.

 

 

Auping matras kopen bij Nachtrust

Met een Auping matras bent u zeker van een heerlijke nachtrust. Hoe beter uw nachtrust, hoe fitter en energieker u de volgende dag opstaat. Deze matrassen van Nederlandse bodem zijn zeer duurzaam door het gebruik van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen. Een Auping matras kopen is dus een goede investering voor zeker 8 jaar en draagt bij aan een fit en energiek leven. Niet voor niets zijn deze matrassen meerdere keren door de consumentenbond als beste getest. Bent u opzoek naar een goed matras met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding? Overweeg dan om een Auping actie matrassen te kopen. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden, passend bij uw gewicht. Welke hardheid van het Auping matras u moet kiezen staat beschreven in onderstaande tabel:

 

 

Auping matras

Een Auping matras is asymmetrisch opgebouwd. Dit houdt in dat de verschillende lagen en delen van het matras anders zijn opgebouwd. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de heup- en schouderzone, de comfortlaag en de kern. Alle modellen van dit merk hebben een asymmetrische opbouw om de juiste ondersteuning te garanderen, afgestemd op jouw gegevens.

 

Alle modellen zijn standaard uitgevoerd met pocketveren aangevuld met een comfort laag (de laag boven de veren) van latex, latex perfo, latex pura of Visco activ schuim. Belangrijke eigenschappen zoals comfort, ondersteuning en een uitstekende ventilatie worden op deze manier optimaal benut, zonder dat keren nodig is. Dat maakt ieder type Auping matras geschikt voor een verstelbare bodem.

 

Nachtrust is Select dealer van Auping, bekijk onder andere de volgende boxsprings uit de nieuwste collectie in onze webshop:

Auping pocketvering matras De tijk is de bovenste en ook de belangrijkste laag van een Auping matras. Een belangrijk voordeel van de tijken is dat ze afritsbaar zijn en dus ook meteen wasbaar, ademend en lekker zacht. De kern van een deze matrassen bestaat uit unieke dynamische pocketveren. Deze veren geven ieder een unieke individuele ondersteuning zodat draaien probleemloos gaat zonder wakker te worden. De comfortlaag, de laag bovenop de pocketveren zijn gemaakt van duurzaam natuurlatex. Het natuurlatex zorgt voor een heerlijk liggevoel van veerkracht en zachtheid. Elk type matras is zowel in een 1-persoons als 2-persoons uitvoering verkrijgbaar. Houd bij voorkeur een matraslengte aan van 20 a 30 cm langer dan u zelf bent. Dit geeft voldoende ruimte voor het kussen. Bekijk ook eens de Auping boxsprings bij Nachtrust

 

 

Auping Maestro

Met een Auping Maesto gaat u voor een van de beste matrassen uit het hogere segment. Dit matras is voorzien van duurzame DPPS pocketveren met een comfortlaag van Vita talalay latex. Het Auping maestro matras is voorzien van 5 comfortzones en een dubbele zachte schouderzone met een visco-elastisch schuim wat ervoor zorgt dat de schouderpartij perfect in het matras zakt. Een Auping Maestro hoeft u niet te keren en is verkrijgbaar in 4 verschillende hardheden. De hoes is afritsbaar en naar keuze in een 'Breeze' of in een 'Nature' uitvoering leverbaar. Als u een anti-allergische hoes wilt dan kiest u voor de 'Breeze' uitvoering. Bent u opzoek naar een Auping Maestro aanbieding? Neemt u dan contact met ons op.

 

 

Auping Cresto

Met een Auping Cresto gaat u voor een hoogwaardig matras met duurzame DPPS pocketveren met een comfortlaag van pura latex. Dit maakt het een zeer goed ventilerend matras. De Auping Cresto matras is voorzien van 5 comfort-zones, met soepele schouderzone. Wilt u meer weten over de Auping Cresto prijs of bent u opzoek naar een Auping matras Cresto aanbieding? Neem dan contact met ons op via telefoon, chat of e-mail. Nachtrust garandeert u voor het Auping Cresto matras de beste prijs.

 

 

Auping Vivo

Met de keuze voor een Auping Vivo kiest u voor een absoluut kwaliteitsmatras, verfijnd tot in detail. De Auping vivo pocket heeft een dubbele ondersteunende en zachte schouderzone en een aparte heupzone. Door het gebruik van hoogwaardig natuurlatex voelt deze matras extra zacht en veerkrachtig aan. De Vivo matras werkt lichaamstemperatuur regulerend, zo blijft u op een prettige temperatuur en haalt u het maximale uit uw slaap. Het Auping Vivo matras is voorzien van 5 comfort-zones, met speciaal visco-elastisch schuim in de schouderzone en visco-elastisch schuim in de heupzone wat ervoor zorgt dat zowel uw schouder en uw heup perfect in het matras zakt. Wat het Auping Vivo matras uniek maakt is dat u de matras niet hoeft te keren. Wilt u meer weten over de Auping Vivo prijs of bent u opzoek naar een Auping Vivo matras aanbieding? Neem dan Contact met ons op via telefoon, chat of e-mail.

 

 

Auping Inizio

De Auping Inizo is het basis matras uit de Auping collectie. Alle belangrijke eigenschappen zoals een goede ondersteuning, ventilatie en comfort voldoen aan de hoogste eisen die Auping stelt aan een matras. Het Auping Inizio matras bestaat uit DPPS pocketveren met 3 zones en een latex comfortlaag. Ook het Auping matras Inizio hoeft niet gedraaid te worden.

Ook voor een Auping Inizio aanbieding kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.