Filteren

Auping matrassen

Sorteer op
 1. Auping Revive Matras
  Hoogte: 19 cm
  Comfortlaag: Comfortschuim
  Zones: 3 comfortzones
  € 375,00
 2. Auping Inizio Matras
  Hoogte: 18 cm
  Comfortlaag: Latex
  Zones: 3 comfortzones
  € 595,00
 3. Auping Adagio Matras
  Hoogte: 20 cm
  Comfortlaag: Latex Perfo
  Zones: 5 comfortzones
  € 895,00
 4. Auping Evolve Matras
  Hoogte: 22 cm
  Auping Evolve is verkrijgbaar in 4 bodytypes (X, Y, A en I) en 3 hardheden
  Het eerste volledig circulaire matras ter wereld
  € 1.095,00
 5. Auping Elysium Matras
  Hoogte: 23,5 cm
  Auping Elysium is verkrijgbaar in 4 bodytypes (X, Y, A en I) en 3 hardheden
  Volledig circulair
  € 1.395,00
 6. Auping Elite Matras
  Hoogte: 24 cm
  Auping Elite is verkrijgbaar in 4 bodytypes (X, Y, A en I) en 3 hardheden
  80% circulair / 20% recyclebaar
  € 1.795,00
Sorteer op

Auping matras aanbieding

Met meer dan 25 jaar slaapervaring hebben we de nodige kennis in huis bij het adviseren van een nieuw matras en maken we graag een Auping matras aanbieding voor je. Onze verkoopadviseurs zijn gecertificeerd door Auping en hebben veel productkennis om tot een juist advies te komen, passend bij je wens. Kom langs in onze beddenzaak te Beuningen of neem Contact op en profiteer van een mooie Auping matras aanbieding! Vind alle Auping matras prijzen online in onze webshop en stel jouw favoriete model samen naar je voorkeuren.

Auping matras kopen bij Nachtrust

Met een Auping matras ben je zeker van een heerlijke nachtrust. Hoe beter jouw nachtrust, hoe fitter en energieker je de volgende dag opstaat. Deze matrassen van Nederlandse bodem zijn zeer duurzaam door het gebruik van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen. Een Auping matras kopen is dus een goede investering voor zeker 8 jaar en draagt bij aan een fit en energiek leven. Niet voor niets zijn deze matrassen meerdere keren door de consumentenbond als beste getest. Ben je opzoek naar een goed matras met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding? Overweeg dan om een Auping actie matrassen te kopen. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden, passend bij je gewicht. Welke hardheid van het Auping matras je moet kiezen staat beschreven in onderstaande tabel:

 

Auping matras

Een Auping matras is asymmetrisch opgebouwd. Dit houdt in dat de verschillende lagen en delen van het matras anders zijn opgebouwd. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de heup- en schouderzone, de comfortlaag en de kern. Alle modellen van dit merk hebben een asymmetrische opbouw om de juiste ondersteuning te garanderen, afgestemd op jouw gegevens.

Een aantal modellen zijn uitgevoerd met pocketveren aangevuld met een comfort laag (de laag boven de veren) van latex, latex perfo, latex pura of Visco activ schuim. Belangrijke eigenschappen zoals comfort, ondersteuning en een uitstekende ventilatie worden op deze manier optimaal benut, zonder dat keren nodig is. Dat maakt ieder type Auping matras geschikt voor een verstelbare bodem.

Nachtrust is Select dealer van Auping, bekijk onder andere de volgende boxsprings uit de nieuwste collectie in onze webshop:

Auping pocketvering matras
De tijk is de bovenste en ook de belangrijkste laag van een Auping matras. Een belangrijk voordeel van de tijken is dat ze afritsbaar zijn en dus ook meteen wasbaar, ademend en lekker zacht. De kern van een deze matrassen bestaat uit unieke dynamische pocketveren. Deze veren geven ieder een unieke individuele ondersteuning zodat draaien probleemloos gaat zonder wakker te worden. De comfortlaag, de laag bovenop de pocketveren zijn gemaakt van duurzaam natuurlatex. Het natuurlatex zorgt voor een heerlijk liggevoel van veerkracht en zachtheid. Elk type matras is zowel in een 1-persoons als 2-persoons uitvoering verkrijgbaar. Houd bij voorkeur een matraslengte aan van 20 a 30 cm langer dan je zelf bent. Dit geeft voldoende ruimte voor het kussen. Bekijk ook eens de Auping boxsprings bij Nachtrust.

Auping Inizio

De Auping Inizio is het basis matras uit de Auping collectie. Alle belangrijke eigenschappen zoals een goede ondersteuning, ventilatie en comfort voldoen aan de hoogste eisen die Auping stelt aan een matras. Het Auping Inizio matras bestaat uit DPPS pocketveren met 3 zones en een latex comfortlaag. Ook het Auping matras Inizio hoeft niet gedraaid te worden.

Ook voor een Auping Inizio aanbieding kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

Auping Evolve

De Auping Evolve is uitgebracht in 20 en is het eerste volledig circulaire matras dat op de markt is gebracht. Het evolve matras bestaat uit twee materialen, namelijk staal en polyester en heeft een hoogte van 22 cm. Het matras Evolve is verkrijgbaar in 4 bodytypes passend bij je lichaamsvorm en drie hardheden. Zo kies je altijd het matras dat past bij je voorkeuren. 

Auping Elysium

De Auping Elysium matras is uitgebracht in 2022 en is een volledig circulair matras. Het matras heeft een hoogte van 23,5 cm en is gemaakt van polyester. Polyester is bij uitstek geschikt omdat het een zeer geschikt materiaal is om te recyclen maar ook omdat het geen vocht opneemt. Auping heeft het Elysium matras ontwikkeld met de gedachte dat het matras voor iedereen op maat gemaakt kan worden. De zonering van het matras kan aangepast worden aan de hand van je bodytype en hardheid op basis van je gewicht. Auping Elysium is verkrijgbaar in 4 bodytypes: X, Y, A en I en drie verschillende hardheden. 

Auping Elite

De Auping Elite matras is ook uitgebracht in 2022 en is een matras dat voor 80% circuliar is en voor 20% recyclebaar. Het matras heeft een hoogte van 24 cm en is voor een groot gedeelte gemaakt uit polyester met een bovenlaag van Talalay Origins latex voor een heerlijk zacht ligcomfort. Polyester is bij uitstek geschikt omdat het een zeer geschikt materiaal is om te recyclen maar ook omdat het geen vocht opneemt. Auping heeft het Elite matras ontwikkeld met de gedachte dat het matras voor iedereen op maat gemaakt kan worden. De zonering van het matras kan aangepast worden aan de hand van je bodytype en hardheid op basis van je gewicht. Auping Elite is verkrijgbaar in 4 bodytypes: X, Y, A en I en drie verschillende hardheden.