Auping matrassen

Sorteer op
 1. Auping Inizio Matras Sale
  Auping Inizio Matras
  € 495,00 € 420,75
 2. Auping Adagio Matras Sale
  Auping Adagio Matras
  € 795,00 € 675,75
 3. Auping Cresto Matras Sale
  Auping Cresto Matras
  € 1.095,00 € 930,75
 4. Auping Maestro Matras Sale
  Auping Maestro Matras
  € 1.395,00 € 1.185,75
 5. Auping Vivo Matras Sale
  Auping Vivo Matras
  € 1.595,00 € 1.355,75
 6. Auping Vivo Visco Matras Sale
  Auping Vivo Visco Matras
  € 1.595,00 € 1.355,75
Sorteer op

Auping matras kopen

Met een Auping matras bent u zeker van een heerlijke nachtrust. Hoe beter uw nachtrust, hoe fitter en energieker u de volgende dag opstaat. Deze matrassen van Nederlandse bodem zijn zeer duurzaam door het gebruik van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen. Een Auping matras kopen is dus een goede investering voor zeker 8 jaar en draagt bij aan een fit en energiek leven. Niet voor niets zijn deze matrassen meerdere keren door de consumentenbond als beste getest. Bent u opzoek naar een goed matras met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding? Overweeg dan om een Auping te kopen.

Auping matras

Een Auping matras is asymmetrisch opgebouwd. Dit houdt in dat de verschillende lagen en delen van het matras anders zijn opgebouwd. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de heup- en schouderzone, de comfortlaag en de kern. Alle modellen van dit merk hebben een asymmetrische opbouw om de juiste ondersteuning te garanderen, afgestemd op jouw gegevens. Alle modellen zijn standaard uitgevoerd met pocketveren aangevuld met een comfort laag (de laag boven de veren) van latex, latex perfo, latex pura of Visco activ schuim. Belangrijke eigenschappen zoals comfort, ondersteuning en een uitstekende ventilatie worden op deze manier optimaal benut, zonder dat keren nodig is. 

Nachtrust is Select dealer van Auping, bekijk onder andere de volgende boxsprings uit de nieuwste collectie in onze webshop:
• Auping Inizio matras
• Auping Adagio matras
• Auping Cresto matras
• Auping Maestro matras
• Auping Vivo matras

Auping pocketvering matras
De tijk is de bovenste en ook de belangrijkste laag van een Auping matras. Een belangrijk voordeel van de tijken is dat ze afritsbaar zijn en dus ook meteen wasbaar, ademend en lekker zacht. De kern van een deze matrassen bestaat uit unieke dynamische pocketveren. Deze veren geven ieder een unieke individuele ondersteuning zodat draaien probleemloos gaat zonder wakker te worden.
De comfortlaag, de laag bovenop de pocketveren zijn gemaakt van duurzaam natuurlatex. Het natuurlatex zorgt voor een heerlijk liggevoel van veerkracht en zachtheid. Elk type matras is zowel in een 1-persoons als 2-persoons uitvoering verkrijgbaar. Houd bij voorkeur een matraslengte aan van 20 a 30 cm langer dan u zelf bent. Dit geeft voldoende ruimte voor het kussen. Bekijk ook eens de Auping boxsprings bij Nachtrust

Auping matras aanbieding

Met meer dan 25 jaar slaapervaring hebben we de nodige kennis in huis bij het adviseren van een nieuw matras en maken we graag een Auping matras aanbieding voor u. Onze verkoopadviseurs zijn gecertificeerd door Auping en hebben veel productkennis om tot een juist advies te komen, passend bij uw wens. Kom langs in onze beddenzaak te Beuningen of neem Contact op en profiteer van een mooie Auping matras aanbieding!