Auping Inizio Matras

Auping
€ 495,00 € 420,75

Hoogte: 18 cm
Comfortlaag: Latex
Zones: 3 comfortzones

Levertijd: 2 - 3 weken
Auping
Product: Auping Inizio Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Auping Inizio Matras was added to cart.

Auping Inizio Matras

De Auping Inizio is het basis matras uit de Auping matrassen collectie. Alle belangrijke eigenschappen die een matras moet bezitten zijn aanwezig, ondersteuning, ventilatie, comfort en liggevoel, voldoen aan de hoge standaard die Auping stelt. Deze eigenschappen in combinatie met een scherpe prijs, zorgen ervoor dat kiezen voor slaapcomfort op het hoogste niveau bereikbaar wordt voor iedereen.

De Auping matras Inizio is voorzien van honderden DPPS veren afzonderlijk verpakt in hoesjes (pockets). Deze pockets kunnen onafhankelijk van elkaar bewegen, en daardoor uitstekend geschikt voor een verstelbare bodems zoals een lattenbodem, spiraalbodem en boxspring. De Auping Inizio matras is voorzien van 3 comfort-zones waardoor het matras extra ondersteuning geeft op plaatsen waar dit nodig is. De latex bovenlaag zorgt voor een heerlijk zacht comfort en draagt bij aan een goede ventilatie. 

Wat het Auping matras uniek maakt is dat u de matras niet hoeft te keren. U kunt kiezen uit 4 hardheden. Ook is het mogelijk om de Auping Inizio matras te bestellen met een afritsbare hoes die u kunt wassen.

Waarom kiezen voor een Auping Inizio Matras

 • 3 Comfortzones
 • Latex Comfortlaag voor een goede ventilatie
 • DPPS pocketveren
 • 5 jaar garantie
Matras hardheid Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg) of Extra Firm (boven de 100 kg)
Matras kern 3 zones met 12 cm hoge DPPS pocketveren.
Matras afdeklaag Latex
Aantal comfortzones 3
Tijk afritsbaar Nee, optioneel verkrijgbaar met afritsbare tijk
Tijk wasbaar Nee
Anti-allergisch Optioneel verkrijgbaar met wasbare, afritsbare tijk van 35% viscose en 65% polyester met 1 cm polyether.
Ventilatie Zeer goed
Handvatten Ja
Maximale belasting Belastbaar tot 140 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar productgarantie en 90 dagen omruilgarantie op de matrashardheid
Product USP 1 Hoogte: 18 cm
Product USP 2 Comfortlaag: Latex
Product USP 3 Zones: 3 comfortzones

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.