Filteren

Avek | Bedden

Sorteer op
 1. Avek Stiel Basic Bed
  NIEUW Patra Q4 matras
  Vlak / Elektrisch verstelbaar
  Keuze uit 3 hoofdborden
  € 1.415,00
 2. Avek Stiel Board Bed
  NIEUW Patra Q4 matras
  Vlak / Elektrisch verstelbaar
  Keuze uit 3 hoofdborden
  € 1.705,00
 3. Avek Stiel Max Bed
  NIEUW Patra Q4 matras
  Vlak / Elektrisch verstelbaar
  Keuze uit 3 hoofdborden
  € 2.165,00
 4. Avek Click Vouwbed
  Ruimtebesparende oplossing voor logés
  Eenvoudig klaar te zetten en op te ruimen
  Zeer duurzaam door de dwarsgespannen spiraalbodem
  € 795,00
 5. Avek Twin Dubbel Divan Onderschuifbed
  Ruimtebesparende oplossing voor logés
  Eenvoudig klaar te zetten en op te ruimen
  Zeer duurzaam door de dwarsgespannen spiraalbodem
  € 850,00
 6. Avek Duet Dubbel Divan Onderschuifbed
  Ruimtebesparende oplossing voor logés
  Eenvoudig klaar te zetten en op te ruimen
  Zeer duurzaam door de dwarsgespannen spiraalbodem
  € 650,00
 7. Avek Stiel Max BED | 120x200 OUTLET -20%
  Direct leverbaar
  Maat: 120x200
  Uitvoering: Elektrisch verstelbaar
  € 4.080,00 € 3.265,00
 8. Avek Stiel Max BED | 180x210 OUTLET -20%
  Direct leverbaar
  Maat: 180x210
  Uitvoering: Elektrisch verstelbaar
  € 5.545,00 € 4.395,00
Sorteer op

Avek Stiel bedden

Maak een keuze uit de Avek Stiel die het best bij jou past! De Stiel is een veelzijdige collectie bedden met een uitgebreid assortiment aan opties. Op deze manier creëer je zelf het perfecte Avek Stiel bed dat aansluit bij jouw smaak en voorkeur.

Alle Stiel modellen zijn voorzien van een spiraalbedbodem en matras, die garant staan voor hoogwaardig slaapcomfort. Maar de uitstraling van het bed is volledig afhankelijk van jouw keuzes.

Avek Stiel prijzen

Wil je een luxe Stiel met complete achterwand en bedrand, of gaat jouw voorkeur juist uit naar een basic model? Kies je voor kalme kleuren of juist opvallende tinten? Het is helemaal aan jou.

Avek Stiel Basic 

De Stiel Basic is de meest minimalistische variant binnen het assortiment. Dit bed bestaat alleen uit vrijstaande Stiel spiraalbodems (met poten) en gekoppelde matrassen. Zo geniet je wel van het comfort van Stiel, maar zonder overbodige tierelantijntjes.

Avek Stiel Board 

De Stiel Board heeft geen omranding, maar wel een hoofdbord. Deze "stand-alone" opstelling kenmerkt zich door zijn strakke en moderne look. Het hoofdbord biedt geborgenheid. Doordat er geen bedrand aanwezig is, oogt jouw Stiel bed wat compacter in zijn geheel.

Avek Stiel Max 

Voor wie op zoek is naar een compleet aangekleed bed is er de Max variant. De prachtig gestoffeerde bedrand in combinatie met het eveneens gestoffeerde hoofdbord zorgen voor een aantrekkelijk totaalplaatje. De Stiel Max is een echte eyecatcher in jouw slaapkamer en biedt, net als de andere Stiel bedden, optimaal comfort.

Avek bedbodems

Stiel bedbodems, ademend en stevig! Een goed bed begint bij een degelijke fundering. Daarom heeft de Stiel een duurzame spiraalbodem die horizontaal gespannen is. Het dubbel geweven spiraalnetwerk is extra open en zorgt voor maar liefst 88% ventilatie van het ligoppervlak.

Dankzij de goede luchtcirculatie aan de onderkant van het bed wordt transpiratievocht snel afgevoerd, waardoor je matras langer meegaat. Bovendien blijft je bed frisser en voelt het aangenamer aan. Zo word je fit en uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag.

Avek Stiel matras

Stiel matrassen, comfortabel en ondersteunend
Stiel matrassen hebben een opbouw met stevig Avek comfortschuim als onderlaag, gevolgd door een comfortabele pocketvering met 5 zones en bovenop een luxe en soepele toplaag van Avek HybriFoam.

Deze perfect op elkaar afgestemde lagen zorgen voor optimale ondersteuning van je lichaam en heerlijk comfortabel liggen. Dankzij het unieke ontwerp hoef je de matras niet om te draaien, maar kunt u deze wel naar wens keren met behulp van handige grepen aan de zijkant.

Avek Stiel bedbodem

Ook verkrijgbaar in verstelbare uitvoering: De Stiel spiraalbodem is beschikbaar in een vast model en een elektrisch verstelbare variant. Het elektrisch verstelbare bed wordt geleverd met een handige draadloze afstandsbediening en kan moeiteloos en traploos in elke gewenste positie worden ingesteld.

De solide en krachtige motoren zijn veilig en hebben een noodaccu. Een verstelbare bodem is bijvoorbeeld ideaal als je vanuit bed televisie wilt kijken, een boek wilt lezen of gewoon lekker wilt ontspannen. Klik hier voor verkooppunten.

Avek assortiment bij Nachtrust 

Naast bedden heeft Avek ook boxsprings, matrassen, toppers en bedbodems in haar assortiment:

Avek Boxsprings
Avek Matrassen
Avek Toppers
Avek Bedbodems

Grooste avek dealer van Nederland

Nachtrust is de meest vooraanstaande Avek Dealer in Nederland: In onze uitgestrekte showrooms van 3000m2 kun je kennismaken met de meest uitgebreide Avek boxspring collectie in heel Nederland. Met meer dan 15 verschillende modellen bieden wij jou de mogelijkheid om alle matrassen en topmatrassen te ervaren.

Tijdens het proefliggen zul je de diversiteit aan comfort zelf kunnen ervaren en ontdekken. Daarnaast kun je ook genieten van de prachtige verzameling hoofdborden van Avek, die beschikbaar zijn in onze winkels bij Nachtrust, dé grootste Avek dealer van Nederland.