Avek Duet Dubbel Divan Onderschuifbed

Avek
€ 495,00
Het Avek 2-persoons divanbed Duet is gemaakt voor gemak. Bovenbed met bijbehorend onderschuifbed. Zo bent u altijd klaar voor onverwachte logés. Eenvoudig klaar te zetten en op te ruimen. Duet staat voor een stevig en robuust slaapcomfort.
Levertijd: 2 - 4 weken
Avek
Product: Avek Duet Dubbel Divan Onderschuifbed are being added to cart ...
x
x
Product: Avek Duet Dubbel Divan Onderschuifbed was added to cart.

Avek Duet Dubbel Divanbed

De Avek Duet is een dubbel divanbed dat bestaat uit een bovenbed en een onderbed, dat standaard onder het bed geplaatst is. Het onderbed kan eenvoudig verschoven worden en de pootjes kunnen worden opgeklapt. Het Avek Duet Divanbed is verkrijgbaar in de afmetingen 80/90 x 200cm en wordt geleverd zonder matras. Optioneel bestelt u tegen een meerprijs matras Spacer. Dit is een hoogwaardig koudschuim matras met 5-zones en een hoogte van 19 cm.

Bodem Inclusief
Onderhoud Afnemen met een vochtig doekje
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Product USP 2 Eenvoudig klaar te zetten en op te ruimen
Product USP 1 Ruimtebesparende oplossing voor logés
Product USP 3 Zeer duurzaam door de dwarsgespannen spiraalbodem

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.