Dienne - de Italiaanse slaapbank

Dienne slaapbank categoriebanner Nachtrust

Dienne laat zich al 20 jaar leiden door de liefde voor de beste Italiaanse meubels. Dienne legt de nadruk op innovatie, design en kwaliteit. 

Je hebt gezocht naar het perfecte meubelstuk dat je huis kan transformeren in een stijlvolle oase van comfort. Welkom bij Nachtrust, de autoriteit op het gebied van Italiaanse traditie als het gaat om bedden, zitbanken, fauteuils en slaapbanken.

Innovatie en uniek design

Bij Nachtrust draait alles om innovatie, uniek design en kwaliteit. Al 20 jaar zijn we toegewijd aan het voldoen aan de vraag van onze klanten door voortdurend vernieuwende meubelstukken toe te voegen aan ons assortiment die uitblinken in esthetiek en vakmanschap.

Maak kennis met het nieuwste merk binnen ons uitgebreid assortiment: Dienne. Dienne is gebouwd op een sterke creatieve invalshoek die voortdurend wordt verbeterd door de snel evoluerende markttrends. De ontwerpers van Dienne bestuderen nauwgezet de kenmerken van bekleding en integreren deze naadloos met technische en esthetische specificaties van deze slaapbanken.

Innovatieve oplossingen voor optimaal gebruiksgemak

Innovatie is een essentieel onderdeel van het Dienne DNA. Dienne streeft er voortdurend naar zichzelf te verbeteren door nieuwe ideeën en oplossingen in de prototypes te introduceren. Het doel is om gebruiksvriendelijke eigenschappen te ontwikkelen die de functionaliteit vergemakkelijken en verbeteren.

Door visionair te zijn in het denken, identificeert Dienne oplossingen en ideeën die nog niet zijn toegepast. Dit is wie Dienne is - voortdurend strevend naar het creëren van de best mogelijke meubelstukken voor jouw woonruimte.

Je droominterieur begint bij Nachtrust

We begrijpen dat iedereen een unieke stijl heeft en wij willen jou helpen om je persoonlijkheid tot uiting te laten komen in je interieur. Of je nu gaat voor een tijdloze klassieke uitstraling of juist een moderne en eigentijdse look verkiest, bij Nachtrust vind je gegarandeerd het perfecte meubelstuk.

Ontspan in stijl met onze zorgvuldig vervaardigde bedden, boxsprings, zitbanken, relaxfauteuils en slaapbanken. Geef je gasten een warm welkom met comfortabele zitopties die er ook nog prachtig uitzien. Geniet van flexibiliteit zonder concessies te doen aan stijl met onze innovatieve slaapbanken die moeiteloos transformeren van overdag loungemeubel naar nachtelijke rustplaats.

Waarom genoegen nemen met minder als je kunt genieten van de hoogste kwaliteit? Bij Nachtrust staan ​​we garant voor duurzame materialen van verschillende TOPMERKEN en vakmanschap, zodat jij jarenlang plezier kunt hebben van jouw meubels.

Laat ons jouw droom werkelijkheid maken

Je droominterieur is binnen handbereik dankzij het assortiment meubels van Nachtrust. Vertrouw op onze expertise en jarenlange ervaring om jou te helpen bij het vinden van de perfecte match voor jouw huis.

Wacht niet langer - laat ons jouw droom werkelijkheid maken. Bekijk vandaag nog ons assortiment op onze website, maak je keuze en transformeer je woonruimte in een oase van comfort, stijl en Italiaanse traditie.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor deskundig advies. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van de woning waar je altijd al van gedroomd hebt.

Showroommodel

Bezoek een van de Nachtrust winkels en ervaar het verschil dat hoogwaardige kwaliteit, innovatie en Italiaanse traditie kunnen maken in jouw leven. Ervaar het zelf en bekijk de slaapbanken van Dienne in onze showroom in Beuningen.

 1. Dienne Oslo Slaapbank
  Levertijd: 2 - 3 weken
  Inclusief 2 kussens
  Uiterst comfortabel
  € 2.095,00
 2. Dienne Tokyo Slaapbank
  Levertijd: 2 - 3 weken
  Inclusief 2 kussens
  Maximaal comfort
  € 1.995,00
 3. Dienne Flo Slaapbank
  Levertijd: 2 - 3 weken
  Inclusief 2 kussens
  Ruimtebesparend
  € 1.895,00
 4. Dienne Valentina Slaapbank
  Levertijd: 2 - 3 weken
  Inclusief 2 kussens
  Duurzaamheid en kwaliteit
  € 2.195,00