Filteren

Avek | Bedbodems

Sorteer op
 1. Avek Integra 100 Spiraalbedbodem | VLAK
  Nieuwe 2024 collectie
  Ventilerend en duurzaam
  Past in vrijwel ieder bed
  € 375,00
 2. Avek Integra 400 Spiraalbodem | Elektrisch verstelbaar
  Nieuwe 2024 collectie
  Ventilerend en duurzaam
  Past in vrijwel ieder bed
  € 1.175,00
Sorteer op

Avek bedbodem kopen?

De Integra spiraalbodems van Avek bieden alles wat je nodig hebt voor een heerlijke nachtrust. Deze bodems zorgen voor maximale ventilatie, optimaal comfort en veerkracht.

De Integra spiraalbodem geeft uitstekende ondersteuning om heerlijk weg te dromen. De open structuur van de spiraalbodem zorgt voor optimale ventilatie.

Je kunt kiezen tussen het vlakke basismodel of het volledig elektrisch verstelbare model. Voor ultiem comfort is de verstelbare Integra ideaal: stel hem in op jouw favoriete stand en geniet van een goed boek of een heerlijk ontbijt.

De Integra spiraalbodems zijn gemaakt van hoogwaardig staaldraad dat op een veerkrachtige manier tot een dwarsgespannen spiraalnet is geweven. Dit netwerk biedt progressieve tegendruk waar je lichaam het nodig heeft, wat resulteert in een aangename vering. Hierdoor is het omdraaien en opstaan uit bed gemakkelijker dan bij andere soorten bedden.

Goede ventilatie en duurzaamheid

Dankzij de open structuur van het spiraalnetwerk kan het matras goed ademen en geniet je van een aangenaam bedklimaat. Bijna 90% van de spiraalbodem is veerkrachtig en laat lucht door.

Een goed geventileerd bed is hygiënischer en verkleint de kans op huisstofmijt en allergische reacties. Bovendien gaat je matras hierdoor langer mee. De Integra bedbodem is vervaardigd uit duurzame materialen en volledig recyclebaar.

Beste avek bedbodem

Er zijn twee varianten van de Integra spiraalbodem. Type 100 is vlak en niet verstelbaar.

Bij type 400 kun je zowel het rugdeel als het voetendeel (met knieknik) elektrisch verstellen met behulp van de RF afstandsbediening. De verstelling is traploos, waardoor het voet- en rugdeel onafhankelijk van elkaar ingesteld kunnen worden.

Avek boxspring bodem

Geschikt voor vrijwel ieder bed: De Integra spiraalbodem is een stevige bedbodem die in vrijwel elk bed past. Ook in een bestaand bed of ledikant kunnen Integra bedbodems worden gebruikt, eventueel met behulp van (inzet)poten. Door de beperkte hoogte zijn deze spiraalbodems ook geschikt voor smalle bedframes.

Avek assortiment bij Nachtrust

Naast bedbodems heeft Avek ook boxsprings, bedden, matrassen en toppers in haar assortiment:

• Avek Boxsprings
• Avek Bedden
• Avek Matrassen
• Avek Toppers

Avek dealer

Kom naar onze showroom bij Nachtrust, dé toonaangevende Avek-dealer in Nederland, om te genieten van een perfecte nachtrust. Laat je verrassen door onze immense showrooms met een enorm oppervlakte van 3000m2, waar je de meest uitgebreide collectie Avek boxsprings in heel Nederland vindt.

Ontdek zelf hoe comfortabel en divers deze boxsprings zijn tijdens het proefliggen in onze uitgestrekte showrooms. Je zult versteld staan van de vele keuzemogelijkheden die we hier bieden. Met meer dan 15 verschillende modellen krijg je de unieke kans om persoonlijk kennis te maken met alle matrassen en toppers die Avek te bieden heeft.