Tempur matrassen

Sorteer op
 1. Tempur Microtech 20 cm Matras Sale
  Tempur Microtech 20 cm Matras
  € 898,00 € 763,00
 2. TEMPUR Original Prima Cooltouch 19 cm Matras Sale
 3. TEMPUR Cloud Prima Cooltouch 19 cm Matras Sale
 4. Tempur Microtech 22 cm Matras Sale
  Tempur Microtech 22 cm Matras
  € 998,00 € 848,00
 5. Tempur Microtech 24 cm Matras Sale
  Tempur Microtech 24 cm Matras
  € 1.098,00 € 933,00
 6. TEMPUR Sensation Prima Cooltouch 19 cm Matras Sale
 7. TEMPUR Cloud Supreme Cooltouch 21 cm Matras Sale
 8. TEMPUR Original Elite Cooltouch 25 cm Matras Sale
 9. TEMPUR Sensation Elite Cooltouch 25 cm Matras Sale
 10. TEMPUR Cloud Elite Cooltouch 25 cm Matras Sale
Sorteer op

Tempur matras kopen

Bij Nachtrust kunt u met zekerheid een Tempur matras kopen. Bent u opzoek naar een goed matras dat zich perfect aanpast naar de contouren van uw lichaam? Daarnaast de perfecte ondersteuning geeft zodat u het gevoel krijgt alsof u zweeft? Dan bent u bij Nachtrust aan het juiste adres! Het unieke materiaal is zeer zacht op de plekken waar u het wenst en geeft de stevigheid waar u het nodig heeft. Met meer dan 10 jaar ervaring als Premium Reseller van Tempur kunt u bij ons een matras kopen in de gewenste maat en uitvoering. De Tempur collectie bestaat inmiddels uit 7 verschillende modellen die allemaal het unieke ligcomfort bieden. Alle Tempur matrassen vormen zich perfect naar het lichaam en geven de perfecte ondersteuning om iedere dag uitgerust en vol nieuwe energie de dag te kunnen starten. Een matras kopen doet u eenvoudig online bij nachtrust. Kom langs in onze winkel, onze verkoopadviseurs zijn gecertificeerd en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Belangrijke voordelen van een Tempur matras

1. Een van de grootste voordelen van dit type is dat het onderhoud zeer eenvoudig is. Zo hoeft u het matras niet te keren of te draaien.
2. Alle matrashoezen kunt u eenvoudig zelf wassen.
3. Uw partner en u ondervinden geen last meer van elkaars draaiingen en bewegingen, dat zorgt snel voor een betere nachtrust.
4. Tempur matrassen zijn zo ontworpen dat deze geen zones bevatten. Het maakt niet uit hoe u op het matras ligt, de ondersteuning is altijd optimaal!
5. Het gebruikte schuim is uniek en wordt door geen enkel ander bedrijf dan Tempur gebruikt.
6. 5 jaar garantie en 10 jaar (pro rata).
7. 90 dagen omruilgarantie. Bevalt het matras niet binnen de 90 dagen proefliggen? Dan ruilt de beddenfabrikant het matras gewoon binnen 90 dagen om naar de gewenste hardheid die wel bij u past.

Een goede nachtrust met een Tempur matras

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Over de hele wereld genieten Tempur gebruikers in het bezit van een dergelijke matras van een goede nachtrust dankzij het unieke materiaal. Het materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en biedt een perfecte balans tussen comfort en superieure ondersteuning.

Wat zijn de verschillen tussen de Tempur matrassen?

1. Tempur Original matrassen: Kenmerkend door het ondersteunende en stevige ligcomfort.
2. Tempur Sensation matrassen: Kenmerkend door een ondersteunend comfort en gemiddelde hardheid qua ligcomfort.
3. Tempur Cloud matrassen: Kenmerkend door een ondersteunend en zacht ligcomfort.
4. Tempur Breeze matrassen: Kenmerkend door een zeer goed ventilerend en koel comfort door de speciale Breeze tijk.
5. Tempur Hybrid matrassen: Kenmerkend door de perfecte combinatie van traagschuim materiaal in combinatie met micro pocketveren

Wat doet het Tempur materiaal precies?

Het materiaal zorgt voor een goede drukverdeling wat leidt tot een goede doorbloeding. Door de unieke ondersteuning voorkomt u een verkeerde slaaphouding en kan het lichaam totaal ontspannen. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat u minder draait en dieper slaapt. Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk, het lichaam herstelt, het stressniveau wordt verlaagd en uw energielevel en creativiteit wordt verhoogt. Gun uzelf de best mogelijke nachtrust met een Tempur matras van Nachtrust.nl. 

Wat voor een materiaal wordt er precies gebruikt?

Tempur is een temperatuur gevoelig materiaal dat ontwikkeld is door de NASA in de jaren 70 om astronauten optimaal te ondersteunen en te beschermen tijdens de lancering en de vlucht. Het schuim reageert op de warmte van het lichaam en vormt zich dan ook volledig naar de contouren van het lichaam. Het resultaat is dat de druk optimaal verdeeld wordt en het lichaam de volledige ondersteuning krijgt. 15 Jaar garantie Als Premium Reseller van Tempur zijn we gecertificeerd om alle producten te adviseren en te verkopen. Indien u aanspraak wilt maken op de unieke garantie van 10 jaar op de matrassen en 3 jaar op de kussens, dient u de garantie binnen 2 maanden na aankoop te registreren. Dat kan online via de website van Tempur.nl. Naast de Tempur matrassen hebben wij ook de  Boxsprings Schotelbodems , kussens en beddengoed collectie van het merk in ons assortiment. Bekijk ook onze Tempur matrassen outlet voor showroom modellen met 50% korting