Tempur boxsprings

Sorteer op
 1. Tempur One Boxspring
  Vlakke of elektrisch verstelbare boxspring in verschillende kleuren
  Beschikbaar met alle Tempur matrassen
  Stijlvol Deens design en Deense kwaliteit
  € 1.202,00 € 841,40
 2. Tempur Zero G 400 Boxspring
  Uitgevoerd met een verstelbare bedbodem
  Ingebouwde ontspannende massagefunctie
  Drukverlagend ligcomfort, helpt rugpijn voorkomen
  € 3.098,00 € 2.321,25
 3. Tempur North Boxspring
  Zwevend design
  Elektrisch verstelbare bodem optioneel
  Drukverlagend ligcomfort, helpt rugpijn voorkomen
  € 5.948,00
Sorteer op

Tempur boxspring kopen

Al sinds 2009 zijn we Premium Reseller van Tempur en met meer dan 25 jaar ervaring kunt u bij ons met zekerheid een Tempur boxspring kopen. Bent u opzoek naar een modern slaapsysteem dat drukverlaging biedt, een hogere instap heeft en eventueel elektrisch verstelbaar is? Overweeg dan eens om een Tempur boxspring te kopen. Bij Nachtrust Beuningen heeft u de keuze uit de Zero G boxspring collectie en de North boxsprings, die u geheel naar wens samenstelt. Het Zero G slaapsysteem is een uniek verstelbare bodem die met slechts een druk op de knop in de meest ideale ligpositie kunt instellen. Voor nog meer ontspanning stelt u de massage functie in en geniet u van een heerlijk ontspannende massage. Maak de set geheel compleet met een bijpassend Tempur matras. De Tempur North boxspring is een prachtig gedetailleerd bed met ronde vormen waardoor het net lijkt of het bed zweeft. Dit model is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering waarbij u zelf het hoofdbord en kleur kunt kiezen. Deze set maakt u compleet met een Drukverlagend matras

Tempur bestellen

Met zekerheid kunt u Tempur bestellen bij Nachtrust Beuningen. Het merk wordt namelijk in Nederland als nummer 1 gewaardeerd in klanttevredenheid. Uit een onderzoek onder meer dan 29.000 matrasgebruikers in verschillende Europese landen blijkt dat gebruikers het merk Tempur de hoogste score gaven op het gebied van klanttevredenheid. In Nederland komt deze score op zelfs 76%. Het merk zorgt ervoor dat de producten continu voldoen aan de hoogste eisen en de behoeften van de gebruikers. De boxsprings en matrassen van dit merk koopt u eenvoudig in onze webshop 24/7. Wilt u liever een persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel te Beuningen. Bekijk ook eens onze Tempur matrassen outlet voor showroom matrassen met 40% korting.

Tempur kopen met omruilgarantie

Een Tempur kopen met een stuk zekerheid! Op alle matrassen van dit merk uit de reguliere collectie (m.u.v de outlet matrassen) bieden we standaard 90 dagen omruilgarantie. Zo kunt u binnen 90 dagen eenmalig wisselen van hardheid en bent u zeker van de juiste hardheid passend bij uw wens!