Filteren

Mérens boxsprings

Sorteer op
  1. Mérens Imperial Boxspring 180x200 Showroom Sale -35%
    Showroom model van enkele maanden oud
    Nog maar 1 stuk(s) uit voorraad leverbaar
    Snel leverbaar
    € 9.549,00 € 6.199,00
Sorteer op

Mérens boxsprings & bedden


De Mérens boxspring is een combinatie van expertise met de allerbeste natuurlijke materialen. Alle bedden zijn uitsluitend gemaakt met de beste natuurlijke materialen, speciaal voor je geselecteerd en vervaardigd voor het ultieme luxe ligcomfort en ondersteuning.

Eeuwenlang sliep men op een matras gemaakt van natuurlijke materialen. Het was de normaalste zaak van de wereld tot de beddenindustrie kunststof alternatieven ontdekte zoals synthetische latex en schuim. Gelukkig is het oude ambacht niet verloren gegaan en kies je met een Mérens voor natuurlijk slapen op hoog niveau.

De natuurlijke materialen die in een Mérens boxspring worden gebruikt zijn afkomstig van hernieuwbare bronnen en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Men maakt gebruik van natuurlijke materialen zoals: Zuivere scheerwol, Kamelenwol, Paardenhaar, Katoen, en Hennep, Deze natuurlijke materialen bevorderen niet alleen het comfort, maar ook de uitstekende ventilatie, warmte en vochtregulatie. Ben je opzoek naar een luxe boxspring met uitsluitend natuurlijke materialen? Overweeg dan eens om een Mérens boxspring te kopen! De unieke eigenschappen van dit merk komen nóg beter tot zijn recht in combinatie met een hoogwaardig boxspring.

Mérens boxspring aanbieding – Natuurlijk slapen

Een Mérens boxspring aanbieding staat garant voor natuurlijk slapen. Natuurlijk slapen op de beste materialen uit de natuur. Denk hierbij aan materialen als schapenwol, hennep, katoen, kamelenwol en paardenhaar. Deze natuurlijke materialen maken een Mérens boxspring zeer duurzaam, milieuvriendelijk én ecologisch. De natuurlijke materialen zorgen als geen ander voor jouw gezondheid. Je slaapt beter en gezonder op natuurlijke materialen dan op synthetische materialen. Ontspannen en lekker slapen bereik je nu eenmaal het beste in een goed en comfortabel natuurlijk bed ofwel een handgemaakte Mérens boxspring. Lees hier alles over natuurlijk slapen. Kom langs in onze winkel en profiteer direct van een Mérens boxspring aanbieding.

Ontdek de nieuwste Mérens bedden in de showroom bij Nachtrust!