Technogel Piacere matras

Technogel
€ 1.599,00

Hoogte: 21 cm
Comfortlaag: Technogel 1 cm dik
Zones: 3 comfortzones
Gratis Technogel hoofdkussen

Levertijd: 1 - 2 weken

Technogel
Product: Technogel Piacere matras are being added to cart ...
x
x
Product: Technogel Piacere matras was added to cart.

Technogel Piacere Matras

Geniet elke nacht opnieuw van een zalige nachtrust met de ultieme gelervaring van Technogel®. De Piacere matras combineert een laag Technogel® met een uniek torenpatroon om het hele lichaam te ondersteunen. Hierbij gaat speciale aandacht naar de schouders, heupen en onderrug. Piacere medium voor wie een voorkeur heeft voor een soepel comfort met meer ondersteuning. Piacere firm voor wie liever een steviger ondersteunend slaapcomfort wenst.

Een dikke laag Technogel helpt u om comfortabel en koel te blijven. Een uniek ontwerp biedt extra vulling aan de schouders en heupen en een gerichte steun van de onderrug. Deze gepersonaliseerde verlichting maakt dit matras bijzonder populair bij zijslapers of mensen die graag een zacht, knus bed hebben.

In de plaats van woelen tot u een comfortabele positie hebt gevonden of zwetend wakker wordt van de warmte, valt u in slaap en geniet u van de voordelen van een ononderbroken nachtrust met de meest verkwikkende slaapstadia

Eigenschappen Technogel Piacere matras

 • 21 cm totale dikte
 • Technogel®-laag van 1 cm dik
 • Beschikbaar in 2 verschillende comfortvarianten: Piacere medium voor een soepel ligcomfort en Piacere firm voor een stevig gevoel
 • Ergonomisch ontwerp
 • Geschikt voor verstelbare bedbodems
 • Garantie: 15 jaar
Matras hardheid Leverbaar in Medium (50 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Aantal comfortzones 3
Anti-allergisch Ja
Ventilatie Goed
Handvatten Nee
Maximale belasting Belastbaar tot 120 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 15 jaar garantie
Product USP 1 Hoogte: 21 cm
Product USP 2 Comfortlaag: Technogel 1 cm dik
Product USP 3 Zones: 3 comfortzones

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.