Norma Accent Matras

Norma
€ 659,00 € 494,25

Hoogte: 27 cm
Comfortlaag: HR40 koudschuim
Zones: 7 comfortzones
 Gratis molton

 

Levertijd: 1 - 2 weken

Norma
Product: Norma Accent Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Norma Accent Matras was added to cart.

Norma Accent matras

Het Norma Accent matras is een heerlijk comfortabel pocketveren matras dat verkrijgbaar is in 2 hardheden. Het Norma Accent matras heeft een afdeklaag van hoofwaardig koudschuim en is uitgevoerd met een zomer- en winterzijde. De zomerzijde voelt heerlijk koel aan 's zomers door het gebruik van Norma Coolplus. Een vezel verwerkt in de hoes dat warmte goed kan afvoeren. Het matras is uitgevoerd met 7 comfortzones en verdeelt daardoor de druk optimaal. Het Norma Accent matras is leverbaar in een medium en firm uitvoering.

 

Waarom kiezen voor een Norma Accent Matras?

 • Hoogte: Ca. 27 cm
 • Kern: 7 zone thermisch geharde progressieve multipocketvering
 • Hoes: zomerzijde met unieke cool+
 • Nederlands kwaliteitsproduct met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
Matras hardheid Leverbaar in Standard (50 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Matras kern 7-zone pocketvering
Matras afdeklaag HR Koudschuim
Aantal comfortzones 7
Tijk afritsbaar Nee
Tijk wasbaar Nee
Anti-allergisch Ja
Ventilatie Zeer goed
Handvatten Ja
Maximale belasting Belastbaar tot 100 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar
Product USP 1 Hoogte: 27 cm
Product USP 2 Comfortlaag: HR40 Koudschuim
Product USP 3 Zones: 7 comfortzones

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard ( Maestro, Mastercard, Visa, American Express)
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na je aankoop een orderbevestiging te sturen. 

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-
Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten 15 euro. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175 worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.