Filteren

Latex Matrassen

Sorteer op
 1. SLEEPY | LATEX BLUE MATRAS
  7 COMFORTZONES
  7 JAAR GARANTIE
  DIVERSE MATEN BESCHIKBAAR
  € 670,00
Sorteer op

Latex matras kopen

Een Latex matras kopen is een investering in een heerlijk zacht ligcomfort én in een goede nachtrust. Deze hoogwaardige matrassen bieden een veerkrachtig en soepel ligcomfort. Een latex matras heeft een kern van rubber (latex) wat van nature een veerkrachtig materiaal is. Hierdoor biedt dit type matras een goede ondersteuning. Er zijn nogal wat onderlinge verschillen in de samenstelling van dit type matras. Er zijn namelijk ook natuurlatex matrassen.

De verschillen tussen latex en natuurlatex matrassen:

 • Een latex matras bestaat uit een deel (natuur) latex gecombineerd met een synthetische latex.
 • Natuurlatex bestaat voor het grootste gedeelte uit natuurlatex. (Zwitserse norm is 85%).
 • Een latex matras ventileert minder goed doordat de structuur van het materiaal dichter is.
 • De duurzaamheid van dit type matras is ongeveer 7 jaar.
 • Een natuurlatex matras is duurzamer en gaat ongeveer +/- 10 jaar mee.
 • Natuurlatex ventileert velen maler beter. Het materiaal is heeft een open structuur. Hierdoor kan vocht en warmte beter afgevoerd worden.


Kortom:
Een latexmatras is een veerkrachtig matras dat veel steun biedt maar is ook een relatief warme matras dat niet zo goed vocht opneemt (het blijft rubber). De levensduur is niet echt bijzonder lang. Het comfort is redelijk hoog door de veerkracht en ondersteuning. Talalay latex beidt echter grote voordelen ten opzichte van gewoon latex omdat dit wel goed ventileert en vocht doorlaat. 

Bij Nachtrust kunt je dit soort matrassen kopen van het merk Mahoton. In onze winkel zijn een aantal modellen van dit Nederlandse merk aanwezig en heb je de garantie van een zeer hoogwaardig product. Ervaar zelf het verschil en kom langs in onze beddenzaak te Beuningen. Onze zeer ervaren adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Matras kopen 

Een matras kopen doe je eenvoudig online of in onze winkel te Beuningen. Waar moet je precies op letten voordat je overgaat tot aankoop? Allereerst is het belangrijk om te weten op welk type bedbodem het matras gebruikt wordt en wat de exacte afmeting is. Kies je voor de twee eenpersoons matrassen bijvoorbeeld 90x200 of een matras bestaande uit een geheel? Vind je het belangrijk dat de tijk(hoes) afritsbaar en wasbaar is? Een matras kopen met een passend advies doe je bij de beddenwinkel Nachtrust te Beuningen.

Slaapcomfort

Geniet van een uitstekend slaapcomfort met de latex matrassen collectie van Nachtrust. In onze winkel koop je al een hoogwaardig natuurlatex matras van vanaf 995 euro. Bij ons vind je alles op het gebied van slaapcomfort. Bestel bij jouw nieuwe matras met een heerlijk zijden dekbed of een bijpassend latex hoofdkussen

Kom langs voor een vrijblijvend advies en om te bepalen welk slaapcomfort het beste bij jouw wens past. De levering geschiedt altijd kosteloos en daarnaast bieden we als service het kosteloos retournemen en afvoeren van de oude matrassen. Tevens is een aanbetaling niet vereist en kun je het bedrag voldoen bij de levering.