Vispring Marquess Superb Divan Sovereign Boxspring 140x200

Vispring
€ 12.451,00

De vanafprijs geldt voor de maat: 140x200 cm

Vispring Marquess Superb Divan Sovereign Boxspring verenigt alle klassieke elementen in een creatie. De verfijnde natuurlijke vullingen zorgen voor een koel comfort, daarnaast is dit matras zeer duurzaam, veerkrachtig en bijzonder ondersteunend. In combinatie met Superb Divan Sovereign boxspring maakt u op een bijzondere manier kennis met het merk Vispring.

Levertijd: 4 - 6 weken

Vispring
Product: Vispring Marquess Superb Divan Sovereign Boxspring 140x200 are being added to cart ...
x
x
Product: Vispring Marquess Superb Divan Sovereign Boxspring 140x200 was added to cart.

Vispring Marquess Superb Divan Sovereign Boxspring

De Marquess Superb is een matras met dubbele pocketveren die bijzondere veerkracht en ondersteuning biedt. Het vormt zich perfect naar uw lichaam, en de verfijnde mix van vullingen biedt luxe comfort en zachtheid. De perfecte keuze voor wie liever op een wat stevigere matras slaapt. Optioneel kiest u voor een hoofdbord en desgewenst een topmatras naar keuze. De Vi-Spring Marquess Superb in combinatie met De Divan Sovereign boxspring is een handgemaakt bed van natuurlijke materialen, voor een redelijke prijs.

Een op maat gemaakt bed van Vispring is de garantie voor superieure luxe en een ongestoorde en welverdiende nachtrust. Al ruim een eeuw is Vispring bezig met het verfijnen en het combineren van de beste veergrootte, -spanning en veerkracht met de beste materialen die de natuur te bieden heeft.

Eigenschappen Vispring Marquess Superb matras: 
- De beste kwaliteit tijk - Afdeklagen van: zijde, platinum gecertificeerde echte Shetland wol, katoen, platinum gecertificeerde Britse fleecewol - 2 lagen Vispring pocketveren

Eigenschappen Superb Divan Sovereign Boxspring: 
- De beste kwaliteit tijk - Platinum gecertificeerde Britse fleecewol - Afdeklagen van: katoen, kokosvezels - 1 Laag Vispring pocketveren

Optioneel: hoofdbord naar keuze (meerprijs) 

Vispring Marquess Superb Divan Sovereign Boxspring?

 • Geheel zelf samen te stellen naar wens
 • Handgemaakt in Engeland
 • Uitsluitend natuurlijke materialen voor een perfecte ventilatie en vochtregulatie
 • Zeer exclusieve stoffen selectie

 

Het getoonde stoffenoverzicht is slechts een geringe selectie van de mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze winkel om de gehele stoffencollectie en de mogelijkheden te bekijken.

Product USP 1 Levenslange garantie
Product USP 2 Uitsluitend natuurlijke materialen
Product USP 3 Handgemaakt in Plymouth Engeland

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.