Velfont Verkoelende Matrasbeschermer
Velfont
€ 79,95
Dit heerlijk verkoelende hoeslaken pas perfect om iedere matras of topper. Indien uw huidige matras (te) warm aanvoelt is deze matrasbeschermer de oplossing. Gebruik deze matrasbeschermer als vervanger van uw huidige molton.
Velfont
Aantal:
Product: Velfont Verkoelende Matrasbeschermer are being added to cart ...
x
x
Product: Velfont Verkoelende Matrasbeschermer was added to cart.
Velfont Verkoelende Matrasbeschermer

Heeft u het te warm in bed? De Velfont Matrasbeschermer is de oplossing! Het geheim is Outlast®. Outlast® neemt de overtollige warmte op en houdt deze vast. Pas wanneer uw bed afkoelt wordt de warmte losgelaten. Dit zorgt voor een ideaal slaapklimaat.

Waarom kiezen voor een Velfont Verkoelende Matrasbeschermer?

 • Unieke temperatuurregulatie
 • Heerlijk koel in de zomer
 • Geschikt voor zowel matrassen als toppers
 • Goede bescherming voor het matras
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Materiaal 100% Outlast® Katoen

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Rembours
  • Bankoverschrijving

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,- bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Leverinformatie voor de Waddeneilanden en het buitenland

Let op: voor leveringen op de Waddeneilanden en naar België gelden andere levertijden! In principe leveren wij ook op de Waddeneilanden en in België en Luxemburg. Voor informatie over tarieven en levertijden verzoeken wij u graag alvorens een bestelling te plaatsen contact op te nemen met onze klantenservice op 024-675 47 47 of per mail op info@nachtrust.nl