Vandyck Ventilation medium kussen | Open Cl.fiber

Vandyck
€ 59,95 € 44,95

• Tijk: 50% 3D Polyester + 50% Twill katoen

• Kenmerk: Anti-allergisch

• Vulling: Polyester vezelbolletjes

Levertijd: 3-4 weken

Vandyck
Product: Vandyck Ventilation medium kussen | Open Cl.fiber are being added to cart ...
x
x
Product: Vandyck Ventilation medium kussen | Open Cl.fiber was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

VANDYCK VENTILATION MEDIUM KUSSEN | OPEN CL.FIBER

De perfecte metgezel voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust is van cruciaal belang voor het behoud van een gezonde levensstijl. Een fundamenteel element hierbij is het juiste kussen. Wanneer het gaat om kussens, zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. 

Het Vandyck medium kussen weet het belang van een goede tijk

Een kussen bestaat uit verschillende onderdelen en de tijk is daar een essentieel onderdeel van. De tijk van een kussen verwijst naar de buitenste laag, die direct in contact komt met onze huid tijdens het slapen. Het materiaal van de tijk speelt dus een grote rol bij het comfortniveau en de duurzaamheid van het kussen.

Voor het beschreven type kussen wordt een 100% 3D polyester tijk gebruikt aan uw slaapzijde. Dit geeft het kussen een zacht en aangenaam gevoel, wat resulteert in een comfortabele slaapervaring. Het 3D polyestermateriaal zorgt bovendien voor een goede ventilatie, waardoor overtollig vocht snel afgevoerd kan worden.

Anti-allergische eigenschappen van een Vandyck medium kussen

Veel mensen hebben last van allergieën, vooral tijdens het slapen. Het juiste kussen kan helpen om deze problemen te minimaliseren. Het besproken kussen heeft anti-allergische kenmerken, wat betekent dat het geschikt is voor mensen met allergieën.

De materialen die worden gebruikt bij de productie van het kussen zijn hypoallergeen en voorkomen zo het ontstaan van allergische reacties. Dit zorgt voor een gezonde en onbezorgde nachtrust, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over mogelijke allergische reacties.

De vulling van een Vandyck medium kussen maakt het verschil

De vulling van een kussen is een belangrijk aspect bij de keuze van het juiste kussen. Polyester vezelbolletjes worden gebruikt als vulling voor het besproken kussen. Deze vezelbolletjes zorgen voor een optimale veerkracht en ondersteuning tijdens het slapen.

Ze passen zich gemakkelijk aan de contouren van je hoofd en nek aan, waardoor je de hele nacht comfortabel kunt rusten.Bovendien kunnen de polyester vezelbolletjes gemakkelijk opgeschud worden, wat resulteert in een altijd pluizig kussen.

Het kussen behoudt zijn vorm gedurende langere tijd, terwijl het toch voldoende ondersteuning blijft bieden. Deze duurzaamheid maakt het besproken kussen een goede investering op lange termijn.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Onderhoud Regelmatig ventileren om vochtvorming te voorkomen
Tijk wasbaar Ja
Product USP 1 Tijk: 50% 3D Polyester + 50% Twill katoen
Product USP 2 Kenmerk: Anti-allergisch
Product USP 3 Vulling: Polyester vezelbolletjes

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.