Vandyck Pure Nature Kussen | drieKamer 65

Vandyck
€ 99,95

• Tijk: 100% Katoen

• Gewicht: 1000 gram

• Vulling: 65% Witte ganzendons

Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Vandyck
Product: Vandyck Pure Nature Kussen | drieKamer 65 are being added to cart ...
x
x
Product: Vandyck Pure Nature Kussen | drieKamer 65 was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

VANDYCK PURE NATURE KUSSEN | DRIEKAMER 65

Het Vandyck Pure Nature kussen is gevuld met 65% ganzendons en 35% ganzenveertjes, waardoor je kunt genieten van zachte onder- en bovenkanten. De kern van witte ganzenveertjes biedt extra stevigheid en ondersteuning. Dit innovatieve ontwerp zorgt ervoor dat je elke nacht kunt genieten van een perfecte ligpositie die aansluit bij jouw persoonlijke behoeften.

Vandyck Pure Nature Kussen gebruikt hoogwaardige materialen 

Bij Nachtrust geloven we in het gebruik van hoogwaardige materialen om de beste producten te creëren. Het Vandyck Pure Nature kussen heeft een tijk gemaakt van 100% katoen, wat niet alleen heerlijk zacht is maar ook ademend en vochtregulerend werkt. Dankzij deze eigenschappen kun je rekenen op droge en frisse nachten, zonder overmatig zweten of klamme gevoelens.

Met 65% witte ganzendons voelt het kussen heerlijk zacht aan en past het zich moeiteloos aan de contouren van je hoofd en nek aan. 

 

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Onderhoud Regelmatig ventileren om vochtvorming te voorkomen
Tijk wasbaar Nee
Product USP 1 Tijk: 100% Katoen
Product USP 2 Gewicht: 1000 gram
Product USP 3 Vulling: 65% Witte ganzendons

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.