Vandyck spec. kussen | CR.Lat Zalm

Vandyck
€ 49,95 € 39,95

• Tijk: 100% Twill katoen

• Kenmerk: Ritssluiting

• Vulling: 70% Polyester ball fibre en 30% crushed latex

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Vandyck
Product: Vandyck spec. kussen | CR.Lat Zalm are being added to cart ...
x
x
Product: Vandyck spec. kussen | CR.Lat Zalm was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

VANDYCK SPEC. KUSSEN | CR.LAT ZALM

Het belang van een goed kussen voor een goede nachtrust. Een goede nachtrust is essentieel voor ons welzijn en onze gezondheid. Een van de belangrijkste aspecten van een goede slaap is het hebben van het juiste kussen. Een kussen van goede kwaliteit kan helpen om de juiste ondersteuning te bieden aan onze nek en hoofd, waardoor we comfortabel kunnen slapen en onze rug en nek in de juiste positie blijven.

De Tijk van Vandyck spec. kussen Cr.Lat Zalm is gemaakt van 100% Twill katoen

Een van de belangrijkste kenmerken van een kussen is de tijk. De tijk verwijst naar de hoes van het kussen, die het binnenste vullingmateriaal beschermt. Bij een hoogwaardig kussen is de tijk vaak gemaakt van 100% twill katoen. Twill katoen heeft een dichte weefstructuur, wat zorgt voor duurzaamheid en een zacht gevoel. Bovendien laat twill katoen lucht goed door, wat bijdraagt ​​aan een ademend kussen.

Vandyck spec. kussen Cr.Lat Zalm heeft een vulling van polyester ball fibre

De vulling van een kussen speelt ook een cruciale rol bij het bepalen van het comfort en de ondersteuning die het biedt. Een veelvoorkomende vulling voor kussens is polyester ball fibre. Deze synthetische vulling heeft verschillende voordelen. Allereerst is het hypoallergeen, waardoor het geschikt is voor mensen met allergieën. Daarnaast is polyester ball fibre veerkrachtig en behoudt het zijn volume, wat betekent dat het kussen langer meegaat en niet plat wordt na verloop van tijd.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Onderhoud Regelmatig ventileren om vochtvorming te voorkomen
Tijk wasbaar Nee
Product USP 1 Tijk: 100% Twill katoen
Product USP 2 Kenmerk: Ritssluiting
Product USP 3 Vulling: 70% Polyester ball fibre en 30% crushed latex

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.