Vandyck Allergy Free Medium Kussen | Comforel Allerban

Vandyck
€ 69,95

• Tijk: 100% Polyester microvezel

• Gewicht: 700 gram

• Vulling: 100% Polyester vezelbolletjes

Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Vandyck
Product: Vandyck Allergy Free Medium Kussen | Comforel Allerban are being added to cart ...
x
x
Product: Vandyck Allergy Free Medium Kussen | Comforel Allerban was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

VANDYCK ALLERGY FREE MEDIUM KUSSEN | COMFOREL ALLERBAN

Bij Nachtrust begrijpen we hoe belangrijk een goede nachtrust is voor je gezondheid en welzijn. Daarom bieden wij het Vandyck Allergy Free medium kussen aan, dat speciaal is behandeld met AEGIS® ANTIMICROBIAL TECHNOLOGY om een fysische barrière te vormen tegen huisstofmijt en bacteriën. Dit kussen biedt niet alleen allergievrije slaap, maar ook optimaal comfort en ondersteuning.

Vandyck Allergy Free kussen houd allergieën buiten de deur met AEGIS® ANTIMICROBIAL TECHNOLOGY

Het Vandyck Allergy Free kussen heeft een tijk van 100% microvezel, die behandeld is met AEGIS® ANTIMICROBIAL TECHNOLOGY. Deze technologie zorgt ervoor dat het kussen een fysische barrière vormt tegen huisstofmijt en bacteriën, waardoor allergische reacties worden verminderd. Met dit kussen kun je dus eindelijk genieten van een optimale nachtrust.

Optimaal comfort en ondersteuning met het Vandyck Allergy Free kussen 

Dit kussen is niet alleen ideaal voor mensen met allergieën, maar ook voor zij- en rugslapers die op zoek zijn naar optimale ondersteuning en comfort. Het kussen is gevuld met 700 gram 100% polyester vezelbolletjes, die zorgen voor een zachte en toch veerkrachtige vulling.

Daarnaast heeft het kussen een mooi gevormde schoudercontour die het zwaartepunt van het hoofd in het midden van het kussen plaatst, waar het hoort. Dit zorgt voor een goede houding van de nek en een ontspannen slaapervaring.

 

 

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Onderhoud Regelmatig ventileren om vochtvorming te voorkomen
Tijk wasbaar Ja
Product USP 1 Tijk: 100% Polyester microvezel
Product USP 2 Gewicht: 700 gram
Product USP 3 Vulling: 100% Polyester vezelbolletjes

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.