Vandyck 95% Dons Excellent Duo Dekbed

Van Dyck
€ 499,00

De zomerversie heeft een vulgewicht van 300 gram, is aangenaam licht en heeft 6 x 8 handgevulde vierkanten, waardoor het dons niet kan verschuiven. Het lente/herfst dekbed heeft 5 x 7 vakken met een vulgewicht van 400 gram.

Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Van Dyck
Aantal:
Product: Vandyck 95% Dons Excellent Duo Dekbed are being added to cart ...
x
x
Product: Vandyck 95% Dons Excellent Duo Dekbed was added to cart.

Vandyck 95% Dons Excellent Duo Dekbed

Door middel van handige knoopjes worden beide dekbedden aan elkaar bevestigd en vormen samen een uniek dekbed waarmee u de ergste kou kunt verdragen.

Nieuws November 2019:

Het Excellent DUO dekbed van Vandyck is door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'beste donzen dekbed'.

Het dekbed kwam als beste uit de test in de categorie donzen 4-seizoenendekbedden. In totaal werden acht donzen dekbedden van verschillende merken getest.

Drie belangrijke eigenschappen werden beoordeeld: isolatie, vochtdoorlatendheid en gewicht. Het feit dat het dekbed voorzien is van het strenge Down-Pass keurmerk voor de herkomst van de vulling wordt door de Consumentenbond nog extra vermeld.

Het Excellent DUO dekbed is een vierseizoenen carré donsdekbed, gevuld met 95% Oost-Europese witte ganzendons en 5% kleine ganzenveertjes. Beide delen van het dekbed hebben tussenschotjes en zijn met een bies afgewerkt. De tijk is geweven van het fijnste katoen, met een extra zachte finishing.

Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.