Vandyck 90% Dons Astro Duo Dekbed

Van Dyck
€ 379,00
Een heel mooi en praktisch dekbed met een vulling van 90% dons en 10% kleine veertjes.
Levertijd: 5 - 7 werkdagen
Van Dyck
Aantal:
Product: Vandyck 90% Dons Astro Duo Dekbed are being added to cart ...
x
x
Product: Vandyck 90% Dons Astro Duo Dekbed was added to cart.

Vandyck 65% Dons Duo Dekbed

Een carrédekbed met vierkante blokken zorgt ervoor dat het dons niet kan verschuiven. De tijk van zeer fijn gekamde katoen is superzacht en met een bies afgewerkt. De vulling bestaat uit 90% witte Canadese ganzendons en 10% kleine ganzenveertjes. Vulgewicht 650 gram. Het vulgewicht van het tweede dekbed is 500 gram, dus zeer geschikt voor een koel seizoen. Samen via drukknopen aan elkaar bevestigd, trotseren zij een barre winter.
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.