Tempur North Boxspring

Tempur
€ 5.748,00
Als grootste Premium Tempur dealer van Nederland hebben wij meer dan 12 jaar ervaring. Bij Nachtrust bent u zeker van een passend advies, de scherpste prijzen en de beste service. In onze Tempur store presenteren wij u het gehele assortiment van Tempur. Kom proefliggen op het Tempur Microtech bed en ervaar het unieke ligcomfort. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Levertijd: 1 - 2 weken
Tempur
Product: Tempur North Boxspring are being added to cart ...
x
x
Product: Tempur North Boxspring was added to cart.

Tempur North Boxspring

Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen en de poten die subtiel onder het bed zijn geplaatst, lijkt het bed te zweven.

TEMPUR materiaal vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. U ervaart minder drukpunten en u wordt volledig ondersteund, waardoor u zich helemaal gewichtloos voelt. 

Dankzij de Speciale Tempur technologie, zijn de onderdelen die de matras op zijn plaats houden, wanneer u de bedbodem omhoog brengt, volledig verborgen. Bovendien werkt de nieuwe draadloze radiografische afstandsbediening met touchscreen altijd, ongeacht in welke richting u het richt. Zelfs onder het dekbed. De afstandsbediening is ook voorzien van geavanceerde functies zoals synchroonverstelling, zaklamp en kinderslot. Uw favoriete houdingen kunt u opslaan in de afstandsbediening, waardoor u met één druk op de knop het bed in de gewenste stand beweegt. 

Het perfect bed stelt u samen door te kiezen voor de gewenste maatvoering, matrassen Orginal, Cloud of Sensation, het gewenste hoofdbord en topmatras. 

Update 2019: Het North Slaapsysteem is onlangs verniewd! Het bed wordt uitgevoerd in een nieuwe elegante stof die heerlijk zacht aanvoelt. Naast enkele design aanpassingen aan het bed, hebben de motoren een verbeterde capaciteit en zijn deze ook stiller geworden. 

Waarom kiezen voor een North Boxspring?

 • Drukverlagend en vormt zicht volledig naar het lichaam
 • Volledige ondersteuning
 • Radiografische bediening
 • Voorzien van luxe Tempur Breeze toppers
Hoofdbord Standaard of Design Hoofdbord
Hoofdbord breedte Even breed als het bed
Hoofdbord dikte 10 cm
Hoofdbord hoogte 103 cm
Boxspring hoogte 20 cm
Boxspring verstelbaarheid Optioneel: 2- Motorig verstelbaar
Boxspring frame Hardhout
Boxspring bediening RF bediening
Matras kern Afhankelijk van matras keuze
Matras afdeklaag Afhankelijk van matras keuze
Matras gestoffeerd Gestoffeerd
Topper kern Afhankelijk van keuze
Topper hoes Elastisch stretch materiaal
Topper hoogte 10 cm
Anti-allergisch Ja
Lighoogte ca. 61 cm
Bezorging Gratis bezorging
Montage Gratis montage
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Product USP 1 Zwevend design
Product USP 2 Elektrisch verstelbare bodem optioneel
Product USP 3 Drukverlagend ligcomfort, helpt rugpijn voorkomen

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.