TEMPUR® Fietszadeldekje

TEMPUR
€ 59,00

Het TEMPUR® fietszadeldekje is perfect voor op je fiets of hometrainer. Het fietszadeldekje vormt zich naar de contouren van jouw lichaam, biedt comfort en vermindert zadelpijn. Het fietszadeldekje blijft stevig op zijn plaats door een koordje en daarnaast staat de duurzame hoes garant voor langdurig gebruik.

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

TEMPUR
Product: TEMPUR® Fietszadeldekje are being added to cart ...
x
x
Product: TEMPUR® Fietszadeldekje was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

Tempur Fietszadeldekje

Het TEMPUR® fietszadeldekje is beschikbaar in drie maten: 

Small - 27,5 cm x 18,5 cm x 3 cm (mountainbike)
Medium - 28,5 cm x 25 cm x 3 cm (standaard fiets)
Large - 33,5 cm x 33 cm x 3 cm (hometrainer).

Samenstelling van het materiaal Hoes: Microfiber: Alcatraz – 100% Polyester PU+Non. Slip: Jersey – 100% Polyester.

Wasvoorschriften de hoes kan niet worden verwijderd. De hoes alleen borstelen met een zachte borstel of eventuele vlekken verwijderen met een vochtige doek. Niet wassen in de wasmachine of in een bak water. Het TEMPUR® materiaal kan beschadigd raken, wanneer het in aanraking komt met veel water.

Het fietszadeldekje bevestigen Plaats het fietszadeldekje op het zadel. Zorg dat de hoes aan de zijkant goed om het zadel heen zit. Zet het fietszadeldekje vast met behulp van het koordje en gebruik het schuifje om het strak te trekken. Tip: haal het fietszadeldekje altijd van je zadel af als je niet aan het fietsen bent. Laat het fietszadeldekje niet op je zadel zitten als het regent.

Garantie: Je hebt recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Wanneer je het fietszadeldekje binnen twee maanden registreert via de website, krijg je van ons 1 jaar extra garantie.

Product USP 1 Beschikbaar in drie maten
Product USP 3 2 jaar fabrieksgarantie
Product USP 2 Vormt zich naar de contouren van jouw lichaam

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.