Tempur Fietszadeldekje

Tempur
€ 39,00

Het TEMPUR® fietszadeldekje is perfect voor op uw fiets of hometrainer. Het fietszadeldekje vormt zich naar de contouren van uw lichaam, biedt comfort en vermindert zadelpijn. Het fietszadeldekje blijft stevig op zijn plaats door een koordje en daarnaast staat de duurzame hoes garant voor langdurig gebruik.

Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Tempur
Aantal:
Product: Tempur Fietszadeldekje are being added to cart ...
x
x
Product: Tempur Fietszadeldekje was added to cart.

Tempur Fietszadeldekje

Het TEMPUR® fietszadeldekje is beschikbaar in drie maten: 

Small - 27,5 cm x 18,5 cm x 3 cm (mountainbike)
Medium - 28,5 cm x 25 cm x 3 cm (standaard fiets)
Large - 33,5 cm x 33 cm x 3 cm (hometrainer).

Samenstelling van het materiaal Hoes: Microfiber: Alcatraz – 100% Polyester PU+Non. Slip: Jersey – 100% Polyester.

Wasvoorschriften De hoes kan niet worden verwijderd. De hoes alleen borstelen met een zachte borstel of eventuele vlekken verwijderen met een vochtige doek. Niet wassen in de wasmachine of in een bak water. Het TEMPUR® materiaal kan beschadigd raken, wanneer het in aanraking komt met veel water.

Het fietszadeldekje bevestigen Plaats het fietszadeldekje op het zadel. Zorg dat de hoes aan de zijkant goed om het zadel heen zit. Zet het fietszadeldekje vast met behulp van het koordje en gebruik het schuifje om het strak te trekken. Tip: haal het fietszadeldekje altijd van uw zadel af als u niet aan het fietsen bent. Laat het fietszadeldekje niet op uw zadel zitten als het regent.

Garantie U hebt recht op 2 jaar fabrieksgarantie. Wanneer u het fietszadeldekje binnen twee maanden registreert via de website, krijgt u van ons 1 jaar extra garantie.

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-
Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten 15 euro. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175 worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.