Sand by Eastborn S1000 Matras

Sand
€ 700,00
of € 23,25 per maand

Let op geld lenen kost geld. Met SprayPay - Gespreid betalen kun je jouw bestelling in 12, 18, 24, 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen ? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €10.000,-.

Eerder of extra aflossen is altijd 100% boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd voor een vast maandbedrag. De eerste termijn wordt afgeschreven na 30 dagen.

Hoogte: 21 cm

7 zone High-Low pocketveer

Meubelstof Sand met 2-naalds bestikking in de hoekenLevertijd: 1 - 2 weken
Sand
Product: Sand by Eastborn S1000 Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Sand by Eastborn S1000 Matras was added to cart.

Sand by Eastborn S1000 Matras

De Sand by Eastborn S1000 matras heeft 7 zones. Al deze zones zorgen voor een optimale drukverlaging van jouw lichaam. Er zit een comfortlaag in van comfortfoam en een jute drukverdeler. Voor de bekleding van de matrassen kun je kiezen uit de de basis en luxe collectie van Sand. Doordat het matras is voorzien van een pocketvering over de hele breedte kunnen de pocketveren licht zichtbaar en voelbaar zijn door de stof van de colour matras.

Eigenschappen S1000 matras 

Hardheid: Soepel of Stevig

Hoogte: Circa 21 cm

Kern: Sand Side to Side Personal Support Technology interieur

Aantal zones: 7 zones

Comfortlaag: Comfortfoam en een flexibele drukverdeler

Bekledingsstof: Meubelstof uit Sand collectie met 2-naalds bestikking in de hoeken

Product USP 1 Hoogte: 21 cm
Product USP 3 Meubelstof Sand met 2-naalds bestikking in de hoeken
Product USP 2 7 zone High-Low pocketveer

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.