Pullman Goldline Elektrische Boxspringbodem

Pullman
€ 1.700,00

Een Pullman boxspring geeft ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering-interieur met open constructie voor de vaste en verstelbare boxsprings. Het ambachtelijke handwerk en de hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam en goed ventilerend slaapcomfort.

Levertijd: 4 - 6 weken
Pullman
Product: Pullman Goldline Elektrische Boxspringbodem are being added to cart ...
x
x
Product: Pullman Goldline Elektrische Boxspringbodem was added to cart.

Pullman Goldline Elektrische Boxspringbodem

De boxspring Goldline verstelbaar is een boxspring waarbij de veren over de gehele breedte meeveren, hierdoor ontstaat geen hard tussenstuk als twee boxsprings naast elkaar worden geplaatst. Bovendien verhoogt deze vering gelijkmatige vering de levensduur van de matras. De boxspring heeft een scharnierelement waardoor een optimale en ononderbroken werking van het pocketinterieur wordt gerealiseerd.

De boxspring is in alle kleuren van Pullman leverbaar. Alle uitvoeringen worden gestoffeerd met gecacheerde meubelstof. De boxspring is standaard voorzien van een gestoffeerde matrasbeugel en handbedieningslus en wordt standaard geleverd met radiografische afstandbediening.

Boxsprings vast en verstelbaar kunnen vanwege de constructie niet naast elkaar geplaatst worden. Standaard voorzien van klittenband koppelstuk.

Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Boxspring frame Hardhout
Boxspring hoogte 26 cm
Boxspring kern Pocketvering
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Montage Gratis montage
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Potenset Inclusief potenset
Product USP 1 Elektrisch verstelbaar hoofd- en voetgedeelte
Product USP 2 Combineerbaar met alle soorten (gestoffeerde) matrassen
Product USP 3 Kwaliteitsproduct geproduceerd in Nederland

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.