Pullman Goldline Comfort Pocket Split-Topper

Pullman
€ 1.399,00

De Comfort toppers van Pullman geven dat beetje extra luxe aan uw bed! De Goldline comfort topper natuurlatex is de meest luxe variant. De materialen wol, zijde en katoen die in de afdeklagen verwerkt zijn geven samen met de natuurlatex een luchtig, natuurlijk klimaat. Heerlijk zacht zodat het voelt alsof het matras je omhelst. De mooie Viscose damast tijk maakt het luxe gevoel compleet.

Levertijd: 2 - 3 weken

Pullman
Product: Pullman Goldline Comfort Pocket Split-Topper are being added to cart ...
x
x
Product: Pullman Goldline Comfort Pocket Split-Topper was added to cart.

Pullman Goldline Comfort Pocket Split-Topper

De Pullman Goldline Comfort Split-topper pocket kan perfect gecombineerd worden met elk type matras. Wanneer u kiest voor een gestoffeerd matras, hoeft u alleen het topmatras nog op te maken! Vaak kan de comfort Split-topper ook toegepast worden op uw eigen matras. Dit kan fijn zijn als uw eerder aangekochte matrassen te hard zijn, of u de overgang tussen 2 matrassen vervelend vindt. Alle tijken van Pullman zijn behandeld met Sensity® voor een schoon en fris bed.

De Goldline Pocket Split-topper van Pullman is uitgevoerd met een Advaced Pocket interieur. De voordelen van een micro pocketvering in de Split-topper is dat de topper uitstekend ventileert en daarnaast een steviger ligcomfort biedt. De hoogte van deze Split-topper is ca 12 cm.

De split topper is speciaal gemaakt voor elektrisch verstelbare bedmodellen. Hiermee kunt u beide bedhelften onafhankelijk van elkaar verstellen.

Waarom kiezen voor een Pullman Goldline Comfort Pocket Split-Topper?

 • Met een topmatras kiest u voor extra comfort en goede ventilatie
 • Een topmatras dekt twee losse matrassen af waardoor het een geheel wordt
 • Een topmatras beschermt de echte matras, waardoor deze nog wat langer meegaat
Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 2 jaar conform CBW voorwaarden
Tijk wasbaar Nee
Topper hoogte 12 cm
Product USP 3 Geschikt voor een verstelbare bedbodem
Product USP 2 Comfortlaag: Mini Pocketveren + Natuurlatex + Wol, Zijde en Katoen
Product USP 1 Hoogte: 12 cm

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.