Pullman Express Matras
Pullman
€ 599,00 € 449,00

✓ Hoogte: 21 cm
 Comfortlaag: Latex met Jute drukverdeler
 Zones: 5 comfortzones
 Tijk: Elastisch stretch tijk behandeld met Sensity (anti-allergisch)

Levertijd: 2 - 3 weken

Pullman
Product: Pullman Express Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Pullman Express Matras was added to cart.

Pullman Express Matras

Ervaar de unieke individuele ondersteuning op maat met deze Pullman Express matrassen. Een weldaad voor het gehele lichaam! De kern van het matras bestaat uit een hoogstaand gezoneerd Advanced Pocket interieur en geeft u een individuele ondersteuning op maat. De hoogwaardige latex met jute drukverdeler zorgt voor een zachte ondersteuning en een comfortabele en gezonde nachtrust. De bekledingsstof is van elastische Pullman stretch en is speciaal behandeld met Sensity zodat uw matras hygienisch en fris blijft en allergenen geen kans krijgen. De pullman matrassen worden allen handgemaakt van uitsluitend de beste materialen. De matras is doorstikt met natuurlijke materialen, zoals wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. Handgemaakt met passie door vakmensen in onze fabriek. De weldadige luxe van Pullman geeft alles wat je van een goede nachtrust verlangt. Leverbaar in twee uitvoeringen: medium en firm.

Waarom kiezen voor een Pullman Express Matras

 • Nederlands kwaliteitsfabrikaat
 • 25% korting reeds toegepast
 • Maximaal ventilerend door de open celstructuur
 • Anti Allergisch
 • Latex Comfortlaag voor een uitstekende ventilatie

Let op! Wanneer u kiest voor een tweepersoons maat, adviseert Pullman altijd de hardheid Firm. 
Matras hardheid Leverbaar in Medium (50 – 80 kg) , Firm (80 – 100 kg)
Matras kern Gezoneerde Pullman Advanced Pocketvering (elektrothermisch gehard)
Matras afdeklaag Latex
Aantal comfortzones 5
Tijk afritsbaar Ja
Ventilatie Zeer goed
Handvatten Nee
Maximale belasting Belastbaar tot 100 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar
Product USP 1 Hoogte: 21 cm
Product USP 2 Comfortlaag: Latex met Jute drukverdeler
Product USP 3 Zones: 5 comfortzones

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Nachtrust kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele negatieve gevolgen als u ons niet tijdig op de hoogte hebt gebracht van bijzondere omstandigheden die van invloed zijn op de bezorging van uw bestelling. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.