Mahoton Phantom HR55 Koudschuim Matras

Mahoton
€ 390,00
of € 12,96 per maand

Let op geld lenen kost geld. Met SprayPay - Gespreid betalen kun je jouw bestelling in 12, 18, 24, 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen ? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij dus de looptijd. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €10.000,-.

Eerder of extra aflossen is altijd 100% boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd voor een vast maandbedrag. De eerste termijn wordt afgeschreven na 30 dagen.

Zones: 5 Ergonomische zones
 Vormvast
Uitermate geschikt voor elektrisch verstelbare bodems

Levertijd: 2 - 3 weken

Mahoton
Product: Mahoton Phantom HR55 Koudschuim Matras are being added to cart ...
x
x
Product: Mahoton Phantom HR55 Koudschuim Matras was added to cart.

Mahoton Phantom HR55 Koudschuim Matras

Het Mahoton Phantom HR55 Koudschuim Matras heeft een kern van HR55 Koudschuim met 5 ergonomsche comfortzones. Het matras heeft een vierzijdige afritsbare tijk voorzien van 400gr/m2 thermostar voor een goede ventilatie. Het Mahoton Phantom matras is verkrijgbaar in een universele hardheid en is uitermate geschikt voor elektrisch verstelbare bodems.

Waarom kiezen voor een Mahoton Phantom HR55 Matras?

  • Uitstekend ventilerend en ondersteunend vermogen
  • 5 ergonomische comfortzones
  • Vormvast
  • Uitermate geschikt voor elektrisch verstelbare bodems
  • 4-zijdige afritsbare en wasbare tijk
  • Hoogte: 18 cm
Matras hardheid Leverbaar in Soft (tot 60 kg) , Medium (60 – 80 kg)
Aantal comfortzones 5
Tijk afritsbaar Ja
Tijk wasbaar Ja op 60° wasbaar
Anti-allergisch Ja
Ventilatie Goed
Handvatten Nee
Maximale belasting Belastbaar tot 100 kg
Geschikt voor verstelbare bodems Ja
Vrij van schadelijke gassen (CFK) Ja
Bezorging Gratis bezorging
Garantie 5 jaar
Product USP 2 Zones: 5 ergonomische comfortzones
Product USP 3 Hoogte: 18 cm
Product USP 1 Uitstekend ventilerend en ondersteunend vermogen

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.

Afdeklaag

Een afdeklaag is de laag bovenop het verenpakket en heeft een grote invloed op het ligcomfort van het matras. De afdeklaag zorgt dat het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld.

Comfortzones

Matrassen worden vaak opgedeeld in comfortzones. Deze zones verlenen op bepaalde gebieden van uw lichaam meer steun en nemen hier de druk weg.

Kern

Met de kern van een matras wordt ook wel de binnenkant of vulling van een matras bedoeld. Er bestaan vele soorten kernen die het comfort van het matras bepalen.

Tijk

De tijk van een matras is de hoes om de kern en eventuele afdeklaag van een matras. In de meeste gevallen is deze afritsbaar en wasbaar voor gemakkelijke reiniging.