Kuperus Malmo Boxspring 180x210 Showroom Sale -35%

Kuperus
€ 19.280,00 € 12.499,00
⚠ Nog maar 1 stuk(s) op voorraad
PRIJS INCLUSIEF -35% KORTING: VAN €19.280 VOOR €12.499
DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
Levertijd: 1 - 5 werkdagen
Kuperus
Aantal:
Product: Kuperus Malmo Boxspring 180x210 Showroom Sale -35% are being added to cart ...
x
x
Product: Kuperus Malmo Boxspring 180x210 Showroom Sale -35% was added to cart.
 
Martijn Kersten
Zo kan het ook. Je kunt je nieuwe bed hier zonder zorgen bestellen. Goede communicatie, goede prijs, snelle bezorging en ook nog aardige bezorgers. 5 sterren verdiend!
 
Wolfgang Hasse
Auping Matrassen bij Nachtrust Beuningen besteld. De levering kwam zoals afgesproken. Maar dan de verrassing. Wij hadden verkeerde maten besteld :-( De matrassen waren te groot. Auping heeft hier helaas een echt slecht service en gaat de matrassen niet meer ruilen. Maar gelukkig hebben wij de matrassen via Nachtrust Beuningen gekocht! Naar een kort overleg met de eigenaar gaat hij nu proberen de matrassen te verkopen en wij krijgen zonder meerkosten 2 nieuwe matrassen met de juiste afmetingen. Dat noem ik klantgericht meedenken. Wij zijn super blij ermee.
 
Marielle Reijerkerk
Gaat zoals het moet gaan. Na een slechte ervaring bi Beter Bed die de levering van onze matrassen tot 3 keer hebben uitgesteld, bij hen afbesteld en via internet bij Nachtrust uitgekomen. Dezelfde dag alles per mail ontvangen en telefonisch contact gehad met ze. Een week later de matrassen binnen gehad, waarbij van tevoren alles keurig is aangegeven en geregeld! Helemaal super dat het wel kan, klantenservice!

Kuperus Malmo Boxspring 180x210 Showroom Sale -35%

De Kuperus Malmö boxspring is misschien wel het meest populaire bed in de Kuperus collectie, en beschikt over individueel beklede veerlagen. De boxspring en de matras zijn gestoffeerd en afgedekt met lagen katoen, wol en paardenhaar. Voor een optimaal comfort zijn de pocketveren in de matras maar liefst 18 cm hoog, en verend van kant tot kant. Voorzien van een stijlvolle bies en verticale handgrepen.

PRIJS INCLUSIEF -35% KORTING: VAN €19.280 VOOR €12.499
DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Eigenschappen Showroom Model:

• 1x KUPERUS MALMO Boxspringcombinatie

• Maat: 180x210

• Uitvoering: Vip2 – Elektrisch Verstelbaar – 2/Motorig

• Hoofdbord: Maxima

• Poten: Blok/Zwart

• Matrassen: 1x Firm + 1x Extra-Firm

• Toppers: 1x Trondheim Talalay Natuurlatex 90x210 + 1x Hammerfest Paardenhaar 90x210

Product USP 1 Leverbaar binnen 5 werkdagen
Product USP 3 Showroom model van slechts enkele maanden oud
Product USP 2 Nog maar 1 stuk(s) uit voorraad leverbaar

Levertijd

De uiterlijke levertijd van jouw product vind je op de productpagina linksboven de ‘stel samen’ knop. Wij streven er naar jouw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan je te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

• iDeal

• Paypal

• Cards (Maestro, Mastercard, Visa, American Express)

• Betaling per pin of contant bij levering

• Bancontact

• Gespreid betalen via SprayPay

• In3: Betaal in 3 delen (0% rente)

• Klarna

Afleveradres: jouw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben jouw e-mailadres nodig om je na jouw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland leveren en monteren wij gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, (bijvoorbeeld beddengoed en accessoires) die met een pakketdienst (GLS) geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95.

Bestellingen in Belgie en Duitsland met een aankoopbedrag lager dan €175, zijn de verzendkosten €15,-. Bestellingen met een aankoopbedrag hoger dan €175,- worden gratis geleverd en gemonteerd. 

Leverinformatie

Zodra je product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met je op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht je vragen hebben over je levering kun je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van jouw woning. Je bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor eigen rekening. Mocht je twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.