Kuperus Falun Limited Boxspring

Kuperus
€ 7.235,00 € 5.995,00

In 1905 startte Sjoerd Kuperus met de vervaardiging van handgemaakte bedden in Almelo. Nu, 115 jaar later, worden nog steeds door Kuperus op basis van eerlijk Nederlands vakmanschap, hoogwaardige bedden met de hand gemaakt. En nog steeds in Almelo.

Een jubileum dat gevierd wordt met Limited Edition aanbiedingen die geldig zijn van 1 oktober tot en met 31 december. 

Levertijd: 4 - 6 weken

Kuperus
Product: Kuperus Falun Limited Boxspring are being added to cart ...
x
x
Product: Kuperus Falun Limited Boxspring was added to cart.

Kuperus Falun Limited boxspring

Wegens het 115 jarige bestaan van Kuperus bedden uit Almelo profiteert u nu van vorstelijk voordeel op de Limited Editions Marie Tudor en de Falun. Beide modellen zijn verkrijgbaar in zowel een vlakke als elektrisch verstelbare uitvoering. 

De FALUN is een zogenaamde plint boxspring en omdat zowel in de boxspring als in de matras (SILJAN) een minder hoog verenpakket is toegepast heeft deze een slanke uitstraling. De 275 tonvormige veren per m2 zijn per stuk verpakt in een zakje. Dit verenpakket is verdeeld in vijf verschillende zones. De zones die de zwaardere delen van het lichaam dragen zijn zachter, zodat het lichaam op die plaatsen wat verder in het bed zakt. De wervelkolom blijft horizontaal, waardoor het lichaam optimaal ondersteund wordt.

Standaard is de Falun Limited uitgevoerd met vlakke boxsprings en twee luxe Siljan pocketveer matrassen. Het hoofdbord Meghan draagt bij aan een luxe uitstraling. De natuurlatex topper van Kuperus heeft een kern van 6 cm dik 100 % natuurlijke Talalay latex. De topperhoes van gebreid dubbeldoek is gevuld met 550 gram hoogwaardige wol.

Waarom kiezen voor een Kuperus Falun Limited boxspring?

 • Natuurlijk slapen op het hoogste niveau
 • Handgemaakt in Nederland
 • Uitsluitend topkwaliteit materialen
 • Zeer exclusieve stofcollectie
Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Boxspring frame Hardhout
Boxspring kern Bonellveren
Boxspring verstelbaarheid Optioneel: 2- Motorig verstelbaar
Garantie 25 jaar op veer en frame breuk
Montage Gratis montage
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Potenset Poten naar keuze
Product USP 1 Gemaakt met uitsluitend natuurlijke materialen
Product USP 2 Zeer exclusieve Limited Edition
Product USP 3 Handgemaakt in Almelo

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.