Kuperus Alexia Boxspring

Kuperus
€ 12.695,00

Kuperus handgemaakte bedden sinds 1905. Wilt u écht ontspannen slapen, om elke dag lekker uitgerust wakker te worden? Dat kan in een bed van Kuperus, handgemaakt met uitsluitend natuurlijke materialen. Met ruim honderd jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van bedden staat Kuperus garant voor topkwaliteit.  Kom langs in onze showroom en ontdek de unieke collectie natuurlijk slapen.

Levertijd: 4 - 6 weken

Kuperus
Product: Kuperus Alexia Boxspring are being added to cart ...
x
x
Product: Kuperus Alexia Boxspring was added to cart.

Kuperus Alexia boxspring

De Kuperus Alexia is een bed van ongekende luxe en biedt een fenomenaal comfort. Het bed is uitgerust met maar liefst vier veerlagen. Voor iedere Alexia wordt dit verenpakket helemaal per laag afgestemd op uw individuele wensen. Door de toepassing van vele lagen zijn de beddenbouwers van Kuperus in staat om voor u het meest ultieme bed samen te stellen. Voorzien van een luxe eikenhouten plint in kleur naar keuze en traditionele, geheel met de hand genaaide matrassen en rondom side stitched.

Afhankelijk van uw lichaamsbouw en –gewicht kiest u voor een medium, firm, of Extra-firm hardheid. Verschillende lagen paardenhaar, katoen en zuiver scheerwol vormen de niet verlijmde afdeklaag, die zorgt voor een optimale ventilatie en vochtregulatie. Een Kuperus bed wordt gestoffeerd met een stofsoort of leer naar keuze uit onze uitgebreide leer- en stoffen collectie. 

Waarom kiezen voor een Kuperus Alexia boxspring?

 • Natuurlijk slapen op het hoogste niveau
 • Handgemaakt in Nederland
 • Uitsluitend topkwaliteit materialen
 • Zeer exclusieve stofcollectie

Voor de stoffering heeft u keuze uit meerdere prachtige stofsoorten en twee soorten leer, in vele kleuren. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een stof aan te leveren. Kom langs in onze winkel er ervaar de unieke Kuperus collectie.

Anti-allergisch Ja
Bezorging Gratis bezorging
Boxspring frame Hardhout
Boxspring kern Bonellveren
Garantie 25 jaar op veer en frame breuk
Montage Gratis montage
Onderhoud Stofzuigen met een meubelmondstuk
Potenset Poten naar keuze
Product USP 1 Gemaakt met uitsluitend natuurlijke materialen
Product USP 2 Zeer exclusieve stoffencollectie
Product USP 3 Handgemaakt in Almelo

Levertijd

De uiterlijke levertijd van uw product vindt u linksboven de ‘winkelwagen’ knop. Wij streven er naar uw product zo spoedig mogelijk, binnen de aangegeven levertijd aan u te leveren.

Bestellen

Bestellen en betalen kan veilig en eenvoudig middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Betaling per pin of contant bij levering
  • Bankoverschrijving
  • Bancontact
  • Gespreid betalen via SprayPay
  • Gespreid betalen in 3 keer via In3

 

Afleveradres: uw afleveradres is het adres waar we het product afleveren. 
E-mailadres: we hebben uw e-mailadres nodig om u na uw aankoop een orderbevestiging te sturen. 

Gratis bezorging met montage

Bestellingen in Nederland, België en Duitsland leveren en monteren we gratis. Voor bestellingen onder de €35,-, bijvoorbeeld beddengoed en accessoires die met een pakketdienst geleverd worden zijn de verzendkosten €6,95,-

Leverinformatie

Zodra uw product verzendklaar is gemaakt nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak voor levering te maken. Tijdens het maken van een afspraak zal er direct een tijdsblok worden besproken waarin de levering plaats zal vinden. Mocht u vragen hebben over uw levering kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.

Bereikbaarheid voor levering

Levering tot in de slaapkamer is alleen mogelijk via het trappenhuis of lift van uw woning. U bent verantwoordelijk voor een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw bestelling bezorgd moet worden. Is dat niet mogelijk, dan zijn eventuele daarmee verband houdende kosten voor uw rekening. Mocht u twijfelen over de bereikbaarheid van de ruimte van levering neem dan vooraf contact op met onze klantenservice.